Nieuws

Qconcepts wordt partner Fizi

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  vrijdag 11 juni 2021

Jonge zorgfinancials inspireren. Dat is het doel van Qconcepts in de nieuwe samenwerking als partner van Fizi, het netwerk voor zorgfinancials.

Al jarenlang betrokken

Jos Adriaans: "Vanuit Qconcepts zijn we al jarenlang in diverse rollen betrokken bij Fizi. We zetten ons graag in voor de vereniging, maar constateren helaas dat het ledenbestand uit erg weinig jongeren bestaat. Dat is zonde. Niet alleen omdat Fizi alleen kan blijven bestaan met voldoende jonge aanwas, maar ook omdat de zorg een prachtige sector is om als financial binnen te werken. Wij dragen graag onze liefde voor het vak én voor de zorg uit. Daarom gaan wij samen met Fizi aan de slag om jonge zorgfinancials te inspireren en hen te laten zien dat het netwerk van Fizi hen verder kan helpen." 

Over Fizi

Met circa 800 zorgfinancials is Fizi toonaangevend binnen de beroepsgroep. Zorgfinancials bewaken de financiële gezondheid in de zorg en monitoren de hartslag van zorgorganisaties. De mensen binnen ons netwerk zetten zich dagelijks in voor de Nederlandse zorg. Binnen Fizi zoeken zij elkaar op om inzichten te delen, kennis te ontwikkelen en samen te werken.

Meer weten?

Benieuwd hoe Qconcepts het partnership de komende tijd vorm gaat geven? Neem dan contact op met Jos Adriaans via jos.adriaans@qconcepts.nl

 

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons