Wat wij bieden

Compliance, accounting & reporting

U wilt de processen van uw periodieke verplichtingen, zoals het opstellen of de jaarlijkse controle van de jaarrekening, zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Wij ondersteunen u door deze processen te analyseren en advies te geven over een efficiëntere inrichting. Óf we ondersteunen u bij de inhoudelijke uitvoering. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij uw interne rapportages en andere interne vraagstukken.

Wat is uw vraagstuk?

Bent u telkens veel tijd kwijt aan het voorbereiden op de jaarlijkse accountantscontrole? Of weet u niet goed wat u allemaal wilt presenteren in uw managementrapportages en bent u veel tijd kwijt hieraan? Wij helpen u vooruit. Binnen ons adviseurs team is ruime ervaring aanwezig om u te helpen bij deze problemen. Bijvoorbeeld:
  • Audit readiness Van voorbereiden van uw balansdossier, tot procesverbeteringen waar de accountant nu veel tijd aan kwijt is. Daarnaast helpen wij bevindingen van de accountant te implementeren.
  • Jaarrekening
    Wij ondersteunen bij het opstellen van (delen) van de jaarrekening
  • Managementrapportages
    Wij helpen u rapportages op te zetten die efficiënt en doelmatig zijn. Daarnaast kunnen wij helpen uw maandafsluiting sneller te laten verlopen
  • Kostprijsberekeningen
    Wij helpen u inzicht te verkrijgen in de kostprijs van uw product. 

 

Nick-rondje

Bent u op zoek naar extra handjes? Wij geven u ondersteuning bij uw administratie en / of rapportages."

Nick van Breugel

Financieel adviseur Qconcepts

Bekijk deze case

Ondersteuning bij duidelijke en doelmatige (management) rapportages

Om tot de juiste besluiten te komen dient het management voorzien te worden van de juiste informatie. Deze managementrapportages moeten de juiste informatie en niet teveel onnodige informatie bevatten.

Wij ondersteunen u inzichtelijk te krijgen welke informatie nodig is én hoe deze informatie goed leesbaar gemaakt kan worden. Daarnaast ondersteunen wij u bij de juistheid van de grondslagen onder deze managementinformatie. Zoals bijvoorbeeld de juistheid kostprijs van uw product. 

Uw afsluitings-processen sneller & soepeler

Afsluitingsprocessen, al dan niet in combinatie met de accountantscontrole, zijn vaak tijdrovend en zorgen voor de nodige hoofdbrekens. Onze adviseurs hebben ruime ervaring op dit gebied en ondersteunen u de processen zo in te richten dat dit probleem blijvend wordt verminderd of wordt opgelost. 

Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij: Eeficiënt (her)inrichten van financiële bedrijfsprocessen, opleveren van kwalitatief goede en volledige balansdossiers, opstellen van (delen van) een jaarrekening, opstellen position papers, opvolging van bevindingen van uw controlerend accountant.

Plan een afspraak in

We gaan graag met u in gesprek over onze mogelijkheden om uw bedrijf te ondersteunen. Plan daarvoor eenvoudig een afspraak met Nick.