Wat wij bieden

Financial advisory

Financiën zijn de katalysator en soms ook de rem van groei. Het bepaalt de toekomst van uw bedrijf. Wij helpen u bij de uitdagingen waarmee u op dit gebied te maken krijgt. We zijn een verbindende factor binnen financiële processen en zorgen ervoor dat de zaken geregeld zijn.

Ondersteuning
op maat

CFO's zijn in toenemende mate verantwoordelijk voor de strategische richting van het bedrijf, bovenop de meer traditionele financiële verantwoordelijkheden zoals budgettering, auditing en rapportage. Ondertussen moeten ze op de hoogte blijven van de vooruitgang in data-analyse en bijbehorende technologie om prognoses en voorspellende inzichten beheren. 
Wij ondersteunen uw CFO hierbij. Wij zijn de sparringspartner om invulling te geven aan deze nieuwe rol, of nemen onderdelen van de rol over. Per fase van de organisatie kunnen wij in de behoeftes van de CFO voorzien. Ook kunnen wij in uw organisatie de rol van de CFO (tijdelijk) vervangen.
 • Compliance, accountancy en rapportages
  We stellen jaarrekeningen op, maken managementrapportages en kostprijsberekeningen
 • Data en IT
  We werken op basis van data analyse, business intelligence, ERP selectie, procesbegeleiding, blockchacin en Artificial Intelligence
 • Strategie en risico
  We maken business modellen, nemen risk assesments af en voeren strategische sessies uit.
 • Funding en financiën
  We doen financieringsaanvragen, brengen financieringsadviezen uit en ook alternatieve financieringen zoals crowd funding en venture capital.
 • Duurzaamheid / ESG
  We helpen u bij de voorbereiding op uw ESG-audit en CSRD compliance.

Financiële verbinder

Onze klanten waarderen de garantie dat zaken snel worden geregeld. Ze vertrouwen er bijvoorbeeld op dat wij zaken op het juiste moment aan de achterkant regelen met een notaris en financier. We zijn echt een verbindende factor binnen financiële processen. 
Nick van Breugel

Meer weten over financial advisory?

06 - 28 83 90 47 Mail Nick van Breugel