Wat wij bieden

Financial advisory

Financiën zijn de katalysator en soms ook de rem van groei. Het bepaalt de toekomst van uw bedrijf. Wij helpen u bij de uitdagingen waarmee u op dit gebied te maken krijgt. We zijn een verbindende factor binnen financiële processen en zorgen ervoor dat de zaken geregeld zijn.

CFO-advisory

De CFO’s anno 2021 zijn niet langer enkel de diehard boekhouder. Ze zijn in toenemende mate verantwoordelijk voor deze strategische richting van het bedrijf, bovenop de meer traditionele financiële verantwoordelijkheden zoals budgettering, auditing en rapportage. Ondertussen moeten ze op de hoogte blijven van de vooruitgang in data-analyse en bijbehorende technologie om prognoses en voorspellende inzichten beheren. 
Wij ondersteunen uw CFO hierbij. Wij zijn de sparringspartner om invulling te geven aan deze nieuwe rol, of nemen onderdelen van de rol over. Per fase van de organisatie kunnen wij in de behoeftes van de CFO voorzien. Ook kunnen wij in uw organisatie de rol van de CFO (tijdelijk) vervangen.
 • Compliance, accountancy en rapportages
  We stellen jaarrekeningen op, maken managementrapportages en kostprijsberekeningen
 • Data en IT
  We werken op basis van data analyse, business intelligence, ERP selectie, procesbegeleiding, blockchacin en Artificial Intelligence
 • Strategie en risico
  We maken business modellen, nemen risk assesments af en voeren strategische sessies uit.
 • Funding en financiën
  We doen financieringsaanvragen, brengen financieringsadviezen uit en ook alternatieve financieringen zoals crowd funding en venture capital.

Financiële verbinder

Onze klanten waarderen de garantie dat zaken snel worden geregeld. Ze vertrouwen er bijvoorbeeld op dat wij zaken op het juiste moment aan de achterkant regelen met een notaris en financier. We zijn echt een verbindende factor binnen financiële processen. 

Deals & financing

U bent van plan een transactie uit te voeren, zoals een overname. Onze professionals bieden ondersteuning bij het sluiten van overeenkomsten, bedrijfsfinancieringsadviezen, due diligence, bedrijfswaarderingen en integratie na de transactie. Onze professionals kunnen u ook helpen bij financieringsvraagstukken.
De wereld van (her)financiering wordt steeds complexer door de toename van de verschillende financieringsinstrumenten. Door op maat gesneden adviezen helpen wij bij het in kaart brengen van de diverse mogelijkheden voor uw bedrijf en begeleiden wij het aantrekken van de juiste financiering.

Crisis & disputes

In welke uitdagende situatie uw organisatie ook verkeert, wij leiden u hier doorheen met gepaste financiële adviezen. Wij hebben goede kennis van diverse sectoren en begrijpen uw onderneming. Zo helpen wij u vooruit op een manier die bij uw situatie past.
 
Onze diensten bestaan uit:
 • herstructurering
 • litigation & arbitration
 • onafhankelijke waardebepalingen
 • onafhankelijke business reviews
Jos Adriaans-1

Meer weten over financial advisory?

06 - 15 05 62 28 Mail Jos Adriaans