3

Hoe wij werken

Sommige ontwikkelingen in uw bedrijf vragen om inhoudelijke kennis en een strategische aanpak. De financieel specialisten van Qconcepts doorgronden de procesgang snel, zien de consequenties en komen met oplossingen. Door met elkaar in gesprek te blijven, houden we elkaar scherp.
3
adv-b

De 3 V's

Ieder project dat wij oppakken, iedere verandering die wij implementeren, wordt aangepakt volgens de methode van de 3 V’s. En nee, dat heeft niets te maken met een voetbalclub uit het Zuiden van Nederland. Het heeft alles te maken met hoe ons team in de wedstrijd zit: het staat voor verantwoordelijk, verbinden en van binnenuit.

25+

Betrokken collega’s

Onze mensen zijn experts in hun sector.

6

Kantoren

We werken vanuit Nederland en Londen.

24/7

Bereikbaar

Onze klanten kunnen altijd op ons vertrouwen.
adv-a

Bereikbaar als het nodig is

Van klanten horen we dat ze het prettig vinden dat we altijd bereikbaar zijn. Ze raadplegen ons vanwege de kennis en ervaring die we hebben. Dat geldt voor iedere collega in het team. Klanten zeggen: “Ik stuur één berichtje en dat is voldoende. Ik heb altijd het vertrouwen dat het  wordt geregeld.” 
 
Mensen zien ons als de verbindende factor.  Het mooie daarvan is ook dat we gebeld worden bij alle belangrijke momenten waarbij strategische beslissingen worden genomen. Op het moment van uitbreiden bijvoorbeeld, of bij het aangaan van een partnerschap.
adv-c

Friends of the firm

Qconcepts heeft een uitgebreid en sterk netwerk aan externe professionals beschikbaar. Zo vinden we altijd snel de juiste professional om u verder te helpen met uw vraag en komen we altijd met een oplossing.
Qconcepts goes Texel - 12,5 jaar

Onze mensen maken Q

Medewerkers van Qconcepts kiezen bewust voor een functie bij ons en helpen klanten met hun sectorspecifieke kennis en ervaring.
Ontmoet het team