Wat wij bieden

Capital markets services

Het kan een uitdaging zijn om binnen capital markets te navigeren. U moet rekening houden met complexe producten, regelgeving, infrastructuur en (leveranciers)oplossingen én ondertussen uw strategie vormgeven.

Wij brengen uw organisatie verder door mee te bouwen aan een sterke strategie én door te pakken in de implementatie ervan. We horen graag voor welke uitdaging uw organisatie staat.

Work hard,
play hard.

Q'ers zijn professionals met een passie voor het vak. De droomopdracht staat bij ons centraal: bij ons werken mensen aan opdrachten waar zij gelukkig van worden, in een rol die bij hen past.

Hierdoor werkt u altijd samen met specialisten die 100% betrokken zijn en met plezier werken voor uw organisatie.

Structuur brengen in capital markets

Met de grote hoeveelheid onderwerpen om rekening mee te houden, en de snelheid waarmee de sector zich ontwikkelt, staat u als organisatie in de Capital Markets voor een uitdaging.

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie de goede kant op gaat met uw aanbod op de kapitaalmarkten? Hoe zorgt u dat u over de benodigde expertise beschikt? En hoe zorgt u dat u beschikt over adequaat verandermanagement?

Het team van Qconcepts Capital Markets Services zet zich in om u structuur te bieden, u te helpen uw beoogde bedrijfsmodel te definiëren, uw vereisten vast te leggen, u te ondersteunen bij het selecteren van best-in-class (derde partij) oplossingen en u te voorzien van de nodige back-up tijdens de implementatie van verandering.

Met de ondersteuning van Qconcepts kunt u de omzet verhogen, de kosten verlagen, de kwaliteit verbeteren en risico's beperken.

Gilbert Scherff

Wij bouwen mee aan de USP's van onze klanten, in een unieke combi van strategie en implementatie.

Gilbert Scherff

Business analist Qconcepts

Waar loopt u tegenaan?

Wij ondersteunen organisaties in de financiële sector, waaronder banken, institutionele investeerders en verzekeringsmaatschappijen.

Voorbeelden van situaties waarin we onze klanten helpen: 

Overleg I&A 3

Definiëren gewenste operationele model van services van derden

Overleg &A 4

Impactanalyse en projectplan om te voldoen aan wijzigingen in de regelgeving

Overleg dedicated

Creatie van dashboards en interfaces

Overleg I&A

Analyse van de marktinfrastructuur, selectie, projectplan en implementatie

Van A tot Z ontzorgd

Als u kiest voor Qconcepts, dan kiest u voor een partij met jarenlange ervaring in de markt. Wij helpen uw organisatie graag verder om uw USP's vorm te geven binnen een veranderende sector. 

Bent u een early adopter of vertrouwt u liever op bewezen oplossingen? In beide situaties helpen we u vooruit met een organisatiespecifiek voorstel. We kunnen u van A tot Z ontzorgen.

Plan direct een afspraak

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Plan dan hieronder direct een afspraak met Gilbert Scherff. U kunt ook mailen naar gilbert.scherff@qconcepts.nl