Voorkeur - Q-concepts_Anne_2051

Waarom zijn wij zo dedicated?

Qconcepts startte in 2010 en is uitgegroeid tot een kantoor met sterke sectorspecialisaties. Binnen deze sectoren breiden wij doorlopend onze teams uit met goede mensen. Betrokkenheid, autonomie en ondernemendheid staan centraal.
Voorkeur - Q-concepts_Anne_2051

Goede mensen maken het verschil

Bij Qconcepts geven we om onze mensen. Als onze mensen zich goed voelen, kunnen ze goed werk leveren. Daarom kan iedereen bij ons de rol pakken die ze ambiëren. Wij helpen hen om zich door te blijven ontwikkelen en goed blijven voelen in hun werk.
Werken vanuit vertrouwen en sturen op ontwikkeling en welzijn beïnvloeden de manier waarop iemand in het werk staat. Capabele, betrokken en verantwoordelijke mensen doen hun uiterste best om doelen te realiseren.
 

Volop persoonlijke aandacht

We vinden het belangrijk om met iedere klant een duurzame relatie op te bouwen. Persoonlijke aandacht voor elkaar helpt namelijk om de samenwerking te verbeteren en om meer waarde en kwaliteit toe te voegen aan ons werk.
Paul Sebregts

“De vak- en branchekennis en de manier van werken maakt snel schakelen mogelijk en draagt bij aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van onze mensen. Zo snijdt het mes aan twee kanten!"

Paul Sebregts

Directeur - Bestuurder bij Woningvereniging Woonik

Bekijk deze case

Liefde voor het vak

Ieder mens is anders, maar de mensen bij Qconcepts beschikken allemaal over een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor weten wij ons goed in uw vraagstukken te verplaatsen. 
Maar bovenal hebben we, naast inhoudelijke kennis, liefde voor het vak. We zijn de ondernemende sparringpartner die u helpt om uw organisatiedoelen te behalen.
 
Final_H1A0559-lowres

Zo werken wij

Iedereen doet waar hij het beste in is. Zo komen we sneller tot een beter resultaat.
Ontdek hoe wij werken