Wat wij bieden

Data analytics
& IT

We zorgen voor een optimale en veilige automatisering en digitalisering van uw organisatie, het inrichten van uw rapportages en het interpreteren van uw data. Zo lossen we samen met uw mensen de business problemen en uitdagingen binnen uw organisatie op.

Wat is uw vraagstuk?

 • Data-analyse

  We leveren u rapporten, dashboards en visuele representaties van de data-analyse.

 • BI-rapportages
  We maken uw informatie beschikbaar door op maat gemaakte rapportages met betrouwbare data te bouwen.
 • Automatisering

  We maken uw processen efficiënter en effectiever door deze te automatiseren of uw bestaande oplossingen beter te benutten. We kunnen uw bedrijfsprocessen verbeteren door implementatie van machine learning en AI-technologieën.

 • Softwareselectie en -implementatie
  We selecteren en / of implementeren softwareoplossingen die passen bij uw organisatie, ambities van nu én ambities in de toekomst.
 • Projectmanagement
  We helpen projectmanagement adequaat op te zetten, projectrollen in te vullen of monitoren uw projectmanagement. We geven inzicht in eventuele risico’s en verbetermogelijkheden.
 • IT & Data security
  Met onze inzichten en adviezen helpen we u om incidenten te voorkomen en een optimaal beveiligde omgeving en data te hebben.

 

Fred van Heyningen - Natures Pride

“Bij Qconcepts staat de klant centraal. Ze geven ons de mogelijkheid om onze samenwerking flexibel bij te sturen."

Fred van Heyningen

CEO van Nature’s Pride

Bekijk deze case

Inzicht geeft uitzicht

De hoeveelheid data neemt binnen organisaties in een hoog tempo toe en data gedreven organisaties zijn in staat succesvoller te opereren. Daarom is het belang om met behulp van uw data prestaties, ontwikkelingen e.d. te analyseren en ook om te zetten in rapportages en dashboards. 

Maar hoe zet u data om in waardevolle informatie?

Wij helpen u graag om de volgende stap te zetten met data-analyses en rapportages. Wij ontzorgen u met het opzetten van de juiste structuur, realisatie van de rapportages, geven van inzichten en betrouwbaarheid van de data, zodat u zich kunt richten op de analyses en opvolging daarvan.

Uw project-organisatie ondersteund

Veranderingen, bijvoorbeeld gedreven door IT, zijn vaak complex en uitdagend. Belangrijk onderdeel van het succes van uw project is de invulling van uw projectteam.

Heeft u de juiste kennis en ervaring beschikbaar binnen uw team of bent u op zoek naar specialisten die rollen tijdelijk voor u kunnen invullen?

Wij kunnen u helpen met het opzetten en invullen van uw project. Onze specialisten kunnen daarbij rollen invullen die u zelf niet kunt invullen. Daarbij nemen zijn gelijk ook nog specifieke kennis en ervaring mee die uw project ten goede komt.

IT die aansluit bij uw ambities

De hedendaagse IT-oplossingen bieden bedrijven vele mogelijkheden. De vraag is welke oplossingen u de beste mogelijkheden bieden.

Wat zijn uw ambities en behoeften en welke keuze maakt u bij het selecteren en/of toepassen van een oplossing?

Uw doel is meestal om gemakkelijker, sneller en efficiënter te kunnen werken met inzicht en grip op processen. Daar komen verschillende vraagstukken en invalshoeken bij kijken. Wij kunnen u helpen meer uit IT-oplossingen te halen door de juiste keuzes te maken, een succesvol project te realiseren en de oplossing goed te kunnen beheersen.

Meer weten?

Tom Olijve

Tom Olijve
(Data analytics)

06 - 23 81 92 61 Mail Tom