Woningcorporaties
Werken voor

Woning-corporaties

De sector wonen is doorlopend in verandering. Wij vertalen deze veranderingen door naar uw organisatie. Tijdelijk via een adviesopdracht, of langduriger op een interimfunctie. 

Woningcorporaties

Bieden wat u écht nodig
heeft

Onze adviseurs hebben volop ervaring binnen woningcorporaties, up-to-date kennis over de sector én een gedegen financiële achtergrond. Hierdoor is onze inventarisatie van uw vraag inhoudelijk van hoge kwaliteit: wij luisteren, vragen door en analyseren en bieden vervolgens wat u écht nodig heeft.

Door ons netwerk en de sterke organisatie die achter onze professionals staat, kunnen wij hoge continuïteit bieden.

Advies of interim

Heeft u ondersteuning nodig bij het opstellen van financiële stukken, zoals de jaarrekening, begroting of dvi/dpi, of bij de uitvoering van interne controlewerkzaamheden? Onderzoekt u de mogelijkheden van IT en business intelligence voor uw organisatie? Of zoekt u ondersteuning voor tijdelijke onderbezetting? Dan gaan wij graag met u in gesprek.
Wij bieden ondersteuning en expertise in de financiële kolom van woningcorporaties van diverse omvang. Hierbij richten wij ons op rollen op medior, senior en leidinggevend niveau in de primaire focusgebieden.
  • Interim pool: het tijdelijk invullen van financiële posities. Denk daarbij aan de rol van hoofd administratie, manager financiën, medewerker planning & control, manager planning & control, concern controller en manager bedrijfsvoering.
  • Adviesopdrachten: het opstellen van een adviesrapport ten aanzien van specifieke onderwerpen zoals vastgoedsturing, datakwaliteit en interne controle.
  • Begeleiding bij fusies: het verkennen van mogelijke fusiepartners, het in harmonie brengen van financiële administraties en ondersteunen bij financiële verslaglegging van de fusie als projectleider.

>70

Jaar ervaring

Ons team heeft volop kennis over woningcorporaties.

80%

Terugkerende klanten

Onze klanten werken graag met ons samen.

52

Opdrachten

De afgelopen 3 jaar hielpen we veel woco's vooruit.
Edwin Jansen

Correct, helder en (gelukkig) een tikkeltje eigenwijs. Goed voor de discussie en daarom onderscheidend in de markt.

Edwin Jansen

Financieel directeur Trudo

Deel van het team

Veel van onze specialisten hebben een achtergrond in de accountancy en doen nog steeds audits bij woningcorporaties. Daardoor begrijpen wij uw organisatie door en door.  Ook hebben we volop ervaring in het stroomlijnen van samenwerkingen binnen uw organisatie en met uw andere dienstverleners. 
Die kennis zetten wij graag in om uw organisatie vooruit te helpen én brengen wij over op uw medewerkers. Na een aantal weken binnen, voelt het voor veel klanten alsof wij onderdeel zijn geworden van het team. Wij nemen op dat niveau dan ook de verantwoordelijkheid voor onze werkzaamheden en denken graag overal over mee.

Kunnen wij u helpen?