Q als werkgever

Wat je ervoor krijgt

Werken in en met een hechte club senior professionals. Met alle ruimte voor ontwikkeling, typen opdrachtgevers en werken op tijden die bij jou passen. Thuis of op kantoor. Als accountant, adviseur of allebei. Plus alle arbeidsvoorwaarden die je van een accountancybureau mag verwachten. Gegarandeerd.

Arbeidsvoorwaarden die je verrassen

Trots je werk uitvoeren en tegelijkertijd lekker in je vel zitten. Met onze arbeidsvoorwaarden als stevige basis. Waar je precies aan moet denken? Precies dezelfde primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden als die van de grote accountancykantoren. Van een leaseauto tot verlofdagen, bonussen en nog veel meer. Klinkt goed? Dan maken onze werkwijze, cultuur en opleidingsmogelijkheden het pakket compleet.
Marleen-300

Wat jij bij Qconcepts krijgt?
Marleen vertelt het graag.

06 - 206 51 958 marleen.van.dreumel@qconcepts.nl

Trots op Q

Van de cultuurmeter van NBA, medewerkerstevredenheidsonderzoeken tot feedbackcyclussen voor teams en mentoren. Overal kwam hetzelfde resultaat uit: Q’ers zien ons als topwerkgever. Daar zijn we trots op!
Suzan-Henrich

Werken bij Qconcepts geeft me veel vrijheid. Hoe ik mijn dagen indeel, zodat het voor mij het beste werkt. Over de rol die ik richting een klant wil pakken. En vrijheid om te kiezen voor de klanten waar ik me goed bij voel.

Suzan Henrich

Senior associate bij Qconcepts

Voorkeur - Q-concepts_Anne_2281

Werken zoals je wilt

Intrinsieke motivatie. Dat vind jij nét zo belangrijk als wij. Daarom krijg je alle vrijheid om zelf te bepalen hoe, wanneer en hoeveel je werkt. Met interim-, advies- en auditopdrachten? Dat maken we mogelijk.
Ontdek hoe we dat regelen