Qconcepts goes Texel - 12,5 jaar

Onze mensen maken het verschil

Onze adviseurs kiezen bewust voor werken bij Qconcepts en kiezen een functie in een sector waar hun interesse ligt en zij zich willen ontwikkelen. Onze professionals combineren vakmanschap met vertrouwen en verantwoordelijkheid en dragen daardoor direct bij aan het succes van onze klanten.
Qconcepts goes Texel - 12,5 jaar

Een groot inlevings-vermogen

Onze medewerkers worden gestimuleerd zelf verantwoordelijk te zijn en na te denken. Hierdoor komen zij met verrassende inzichten en oplossingen waarmee we uw bedrijf op de korte en de lange termijn helpen. Al onze adviseurs beschikken over een groot inlevingsvermogen, zodat ze zich goed in de vraagstukken van de klant kunnen verplaatsen.

 

 

 

Anne Boer

 

Ontwikkeling én plezier

Anne Boer is investment management specialist:
 
"Ik wilde graag werken aan leuke IT projecten in de financiële sector, maar ook aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Bij Qconcepts word ik daarin begeleid door een mentor, een ervaren collega uit het vak. Samen kijken we met welke cursussen en activiteiten ik een nog betere consultant kan worden. Ook vind ik het belangrijk om plezier te hebben in mijn werk en met collega’s. Dat lukt bij Q goed: we werken met een mix van collega’s, mannen én vrouwen (een unicum in de finance/it), er zijn regelmatig borrels en feestjes en we gaan jaarlijks skiën met zijn allen."

Leren te werken als een Q'er

Arnoud Albada is partner bij Qconcepts
"Binnen Qconcepts geven we veel aandacht aan de selectie en ontwikkeling van het team. Veel van de nieuwe mkb-adviseurs komen uit de traditionele accountantspraktijk en moeten zich de nieuwe manier van werken eigen maken. We zijn er trots op dat we een team hebben met mensen die het vermogen en de wil om door te groeien, intermenselijke vaardigheden en de drive om het verschil voor ondernemers te maken hebben."

 

 

 

Arnoud Albada-1

 

 

 

Pam Vermaat-1

Van audit naar advies

Pam Vermaat startte als accountant bij Qconcepts en is nu adviseur:
 
"Ik ben bij Qconcepts gaan werken omdat de manier van werken en sfeer precies waren wat ik zocht. De houding van het verschil maken door echte betrokkenheid past goed bij me. Maar na een tijd als accountant gewerkt te hebben, had ik behoefte om meer bij te kunnen dragen aan verbeteringen bij de klant. Groot voordeel van Q is dat ik deze overstap gefaseerd kon maken, waardoor ik kon 'proeven' of het vak van financieel adviseur iets voor me was. Echt top dat ik nu een andere rol heb én bij Q kan blijven werken!"
Contact

Zullen we koffie drinken?

Onze mensen gaan graag met u in gesprek. Live, telefonisch of in een digitale sessie. Wij passen ons aan naar uw wensen en mogelijkheden.
Neem contact met ons op