Healthcare v3
Werken voor

Healthcare

Een sector die volop in beweging is én blijft vraagt om een meebewegende organisatie. Daar helpen wij u bij op advies- of interimbasis. Voor uw organisatie zijn we bekwame en betrouwbare sparringpartners.

Healthcare v3

Bieden wat u écht nodig
heeft

Onze adviseurs hebben volop ervaring binnen healthcare, up-to-date kennis over de sector én een gedegen financiële achtergrond. Hierdoor is onze inventarisatie van uw vraag inhoudelijk van hoge kwaliteit: wij luisteren, vragen door en analyseren en bieden vervolgens wat u écht nodig heeft.

Wij zijn van nature professionals met een kritische blik - die we ook tijdens een opdracht inzetten. Zo blijven we altijd meebewegen met uw behoeftes. 

Ondersteuning bij veranderprocessen

Heeft u behoefte aan optimalisatie van de administratieve organisatie en interne beheersing ervan? Wilt u aan de slag met procesanalyses en de opzet en optimalisatie van managementinformatie? Of heeft u overige financieel gerichte vraagstukken? Dan gaan we graag met u in gesprek.
We kennen de diversiteit aan werkwijzen binnen de Healthcaresector en hebben daardoor goed inzicht in wat wel en niet leidt tot het ‘in control’ zijn van een instelling. 
Een van onze diensten geeft uw organisatie meer inzicht in en bewustzijn over uw personele inzet. Samen optimaliseren we uw teamplanning door inzicht te bieden in cliëntindicaties en daadwerkelijke personeelsinzet. 
 

>85

Jaar ervaring

Ons team heeft volop kennis over zorginstellingen.

75%

Terugkerende klanten

Onze klanten werken graag met ons samen.

46

Opdrachten

De afgelopen 3 jaar hielpen we veel klanten vooruit.

De taal van uw mensen

Een organisatorische verandering is ook een cultuurverandering. Mensenwerk. Daarom is het belangrijk om uw mensen mee te blijven nemen. Onze adviseurs spreken de taal van uw medewerkers. Goede communicatie en het veranderproces zijn een integraal onderdeel van onze aanpak.

_H1A9447-lowres

 

Thebe

“Zowel bij de overname van Careyn als de inrichting van een teamdashboard was er een fijne samenwerking met Qconcepts. Als organisatie hielden we voldoende grip en werden we goed ondersteund."

Simone Mons en Roland Ansems

Regiomanager en manager zorg bij Thebe

Bekijk deze case

Op zoek naar advies binnen healthcare?