Wat wij bieden

Investment management specialisten

We verzorgen de implementatie van veranderingen in IT-systemen. Denk aan SimCorp Dimension, Charles River en Blackrock Aladdin. De business requirements vertalen we naar oplossingen en processen. De huidige systemen worden vervangen, het systeem ingericht, upgrades geïmplementeerd en testactiviteiten voorbereid en uitgevoerd.

We slaan de brug tussen business en IT.

Rechterhand van uw projectmanager

Door marktontwikkelingen moet u steeds sneller bewegen en van uw werknemers wordt verwacht dat ze interdisciplinair gaan werken. Dat betekent dat informatie, techniek en de mensen als één geheel moeten opereren. Met onze kennis van veranderprocessen begeleiden wij uw projecten.

Overleg I&A 5

Hulp bij het implementatieproces

De techniek levert de data, de adviseur interpreteert en de ondernemer besluit welke actie het meest gepast is. Wie deze werkwijze in de organisatie wil implementeren, heeft een nieuwe infrastructuur nodig.

Onze adviseurs hebben het netwerk, de kennis van de sector, de markt en het vakgebied. Wij helpen u met vragen zoals: wat doen wij zelf, wat besteden we uit en bij wie, waar staan we, wat moeten we beter doen en beschikken we over voldoende middelen?

Mark Schilstra en Arnoud Albada - BNP Paribas Securites Services

“Door onze samenwerking met Qconcepts kunnen wij ons steeds meer richten op onze core activiteiten.”

Mark Schilstra

Country Head the Netherlands and Nordics bij BNP Paribas Securities Services

Bekijk deze case
Anne en Arnoud

Uw team meenemen vanaf het begin

Ons team investment management specialisten werkt door heel Nederland aan adviesopdrachten. Samen helpen we u verder in uw ambitie. Een dag is voor ons pas geslaagd als we iets hebben verbeterd, een probleem hebben opgelost of iets nieuws hebben geleerd.

We duiden problematiek en dragen oplossingen aan, maar dit moet wel geborgd worden in de organisatie. Dat lukt omdat wij mensen vanaf het begin meenemen. Daarin maken wij het verschil.

We delen volop onze kennis

We werken met drie ervaringsniveaus; junior consultant, consultant en senior consultant. De junior consultants en consultants krijgen intensieve begeleiding door een senior partner. Al onze consultants hebben ervaring met projectmatig werken, volgens de principes van Agile en Prince II.

Arnoud Albada-1

Meer weten over onze investment management specialisten?

06 - 30 85 17 00 Mail Arnoud Albada