Werken voor

Inter-nationaal

Onderneemt u over de grens of heeft u internationale ambities? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Hoge kwaliteit leveren we niet alleen in eigen land, maar ook internationaal. Dat doen we vanuit onze kantoren in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
London Thames

Qconcepts UK

Heeft uw organisatie een vestiging in het Verenigd Koninkrijk, of werkt u met partijen in het VK? Dan kunt u samenwerken met Qconcepts UK, vanuit Londen. 
Meer over Qconcepts UK

Over de landsgrenzen

Digitalisering stopt niet bij de landsgrenzen. Ons advies ook niet. Wij ondersteunen organisaties met een of meerdere vestigingen in het buitenland, en organisaties die zakendoen met het buitenland.
Wij werken samen met uw medewerkers en uw bestaande partners, en ontzorgen u in het pad naar de toekomst. Onze professionals in Nederland en Londen kunnen u ondersteunen op het gebied van digitalisering, verandering en financiën, van inventarisatie tot implementatie.  Denk hierbij aan:
  • Investment management technologie
  • Rapporteren & business intelligence
  • Data management strategieën
  • Operationeel risico
  • Test management en support
  • Datamigratie
  • Automatisering en digitalisering
listing-icon
Goede mensen maken het verschil

Als onze mensen zich goed voelen, kunnen ze goed werk leveren. Daarom kan iedereen bij ons de rol pakken die ze ambiëren.

listing-icon
Passie en persoonlijke aandacht

Met persoonlijke aandacht verbeteren wij de samenwerking en voegen wij meer waarde en kwaliteit toe aan ons werk.

listing-icon
Kennis over en liefde voor het vak

Wij begrijpen uw vraagstukken. We hebben namelijk niet alleen inhoudelijke kennis, maar ook liefde voor het vak.

Lid van AGN

Het lidmaatschap bij AGN verstrekt ons toegang tot kennis en internationale ervaring. We bezoeken de jaarlijkse conferenties voor training en advies en het opdoen van ervaring en contacten in andere landen. Hierdoor geven we onze klanten betere service en diepgaander advies met een internationaal perspectief.
Regelmatig gaan medewerkers van Qconcepts naar het buitenland waar ze via AGN bij een collega-kantoor aan de slag gaan. Dat leidt tot wederzijdse betrokkenheid.
agn-logo
 

Trots op
onze klanten

Kunnen wij u helpen?