Voorkeur - Q-concepts_Anne_2051

Volop sectorkennis

U kunt bij ons terecht met al uw financiële vragen. Onze senior professionals hebben volop ervaring in diverse sectoren.

Voorkeur - Q-concepts_Anne_2051

Weten wat er speelt

Onze klantenportefeuille bestaat uit (inter)nationale organisaties, uiteenlopend qua omvang, branche en complexiteit. Onze specialisten beschikken over expertise van vrijwel alle markten en sectoren. Behalve dat zij deskundig zijn op hun vakgebied, weten zij wat er speelt in uw branche. Dat maakt dat zij u proactief kunnen adviseren en ondersteunen.

Onze sectoren

In de loop van de jaren hebben we ons gespecialiseerd binnen een aantal sectoren.

investment

Financial markets

Wij combineren data science met project- en verandermanagement, in de rol van investment management en capital markets specialisten.

Lees verder
Danique

MKB / Private companies

We geven praktische tips en inzichten die helpen bij de bedrijfsvoering. Zo helpen we uw organisatie op de korte en lange termijn verder.

Lees verder
Healthcare v3

Healthcare

We kennen de diversiteit aan werkwijzen en hebben daardoor goed inzicht in wat wel en niet leidt tot het ‘in control’ zijn van een instelling.

Lees verder
Woningcorporaties

Woningcorporaties

De wet- en regelgeving in deze sector verandert regelmatig. We komen met inhoudelijke kennis en werkbare oplossingen.

Lees verder
Contact

Neem contact op met ons

Onze mensen gaan graag met u in gesprek. Live, telefonisch of in een digitale sessie. Wij passen ons aan naar uw wensen en mogelijkheden.
Neem contact op