Wat wij bieden

Funding & finance

U heeft nieuwe of aanvullende financiering nodig, maar weet niet goed hoe dit aan te pakken. Wij helpen u bij het kiezen van de passende financieringsvorm en vormgeven van het proces. Wij helpen u uw aanvraag goed voor te bereiden en op deze manier de juiste financiering voor uw onderneming te krijgen.

Wat is uw informatievraagstuk?

Loopt u op het gebied van IT en digitalisering een kennis- of capaciteitsachterstand op? Dan helpen we u graag vooruit. In ons team is een mix aan ervaring en kennis beschikbaar om u te ondersteunen bij al uw IT-vraagstukken. Bijvoorbeeld:
  • Financieringsadvies
    Wij adviseren u over de vorm van financiering, afhankelijk van uw doelen en financieringsbehoefte.
  • Financieringsaanvragen
    Wij helpen u om uw financieringsaanvraag goed voor te bereiden en in te dienen. Zo bent u goed voorbereid en is de doorlooptijd van de aanvraag verkort.

 

  • Alternatieve financieringen In sommige gevallen is alternatieve financiering passender of eenvoudiger te verkrijgen. Wij helpen u de keuze te maken.
Peter van den Bekerom

“Het financieringslandschap verandert sterk en er zijn steeds meer alternatieve financieringsvormen. Wij helpen ondernemers om de meest passende vorm van financiering te kiezen."

Peter van den Bekerom

Financieel adviseur Qconcepts

Advies én ondersteuning

Voor veel ondernemers is financiering aanvragen geen dagelijkse bezigheid en zijn de verschillende vormen van financiering onbekend. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen u ondersteunen bij het kiezen van deze juiste en meest passende vorm van financiering. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw doelen en behoeftes. 
Daarnaast ondersteunen wij u bij het voorbereiden en indienen van de aanvraag. De geldverstrekker zal veel informatie vragen. Wij ondersteunen u om alle informatie juist en volledig op een rijtje te krijgen. Dit zorgt voor een kortere doorlooptijd van de aanvraag.