Wij zijn dedicated.

Uitdagen van de koers die u vaart. Dat is wat u van onze accountants mag verwachten. Audit en accountancy services door ervaren professionals. Die de sector en uw organisatie door en door kennen. Zich niet afzonderen in een hokje, maar deel uitmaken van uw team. Vastberaden om u verder te helpen. Wij zijn dedicated accountants.
Quality
Q = Quality

Het leveren van kwaliteit staat centraal in onze manier van werken. Wij hechten veel waarde aan onze maatschappelijke rol en laten u graag ervaren dat een audit van toegevoegde waarde is.

Senior professionals
Senior professionals

Wij geloven dat goede mensen het verschil maken. Daarom werken we met senior professionals: betrokken specialisten met ervaring in het vakgebied.

Experts in de sector
Experts in de sector

Wij begrijpen dat een retailer andere vragen heeft dan een healthcare-organisatie. Daarom werken we met sectorspecialisten: teams die weten wat er speelt in uw branche.

Ontdek hoe wij werken

150+

Betrokken collega’s

Onze mensen zijn experts in de sector.

7

Kantoren

6 in Nederland én 1 in Málaga.

40%

Partner- en manager betrokkenheid

We doen het samen.

Weten wat er speelt

Onze accountants beschikken over expertise van vrijwel alle markten en sectoren. Daarnaast hebben wij ons in de loop van de jaren gespecialiseerd binnen een aantal sectoren.

Q_concepts_5907_AS

MKB+ / Private companies

We werken in onder andere de retail, bouw en voedingsmiddelenindustrie.

Van retail tot tech
Luc van den Hurk-1

“Qconcepts maakt accountancy begrijpelijk. Niet zomaar een controle doorlopen, maar de ondernemer aan de hand meenemen door de inhoud. Ik leer er veel van!”

Luc van den Hurk

Eigenaar van Adezz

Bekijk deze case