Danique - klant

Waarom zijn wij zo dedicated?

Qconcepts startte in 2010 en is uitgegroeid tot een top 20 auditkantoor met meer dan honderd betrokken senior professionals. Betrokkenheid, autonomie en ondernemerschap staan bij ons centraal.
Danique - klant

Ons DNA: betrokken, autonoom en ondernemend

Iedere organisatie heeft een aantal kernwaarden. Het vertelt wie we zijn en wat we willen uitdragen naar onze medewerkers en klanten. Om onze waarden te bepalen hebben we alle Q'ers gevraagd: "Wat vind jij nou hét kenmerk van je naaste collega?" En wat zijn wij trots dat betrokkenheid, autonomie en ondernemerschap het vaakst werden genoemd. Wij staan er volledig achter. Het is ons Q-DNA.

Goede mensen maken het verschil

Bij Qconcepts geven we om onze mensen. Als onze mensen zich goed voelen, kunnen ze goed werk leveren. Daarom kan iedereen bij ons de rol pakken die ze ambiëren. Wij helpen hen om zich door te blijven ontwikkelen en goed blijven voelen in hun werk. Werken vanuit vertrouwen en sturen op ontwikkeling en welzijn beïnvloeden de manier waarop iemand in het werk staat.
Het zorgt ervoor dat onze mensen het werk langer met plezier blijven uitoefenen, waar ze anders wellicht het vak achter zich zouden laten. Zo dragen we ook maatschappelijk bij aan het voortbestaan van ons beroep.

Volop persoonlijke aandacht

We vinden het belangrijk om met iedere klant een duurzame relatie op te bouwen. Persoonlijke aandacht voor elkaar helpt namelijk om de samenwerking te verbeteren en om meer waarde en kwaliteit toe te voegen aan ons werk.
Om dit te doen, werken er bij Qconcepts senior professionals met relatief kleine klantportefeuilles. Ook is de partner- en managerbetrokkenheid hoog.
Bjorn Kamps

"Met Qconcepts is er een prettige onderlinge communicatie en afstemming. We kunnen ervan uitgaan dat afspraken worden nagekomen én dat onderwerpen worden aangekaart als dat nodig is.”

Bjorn Kamps

Head of Accounting Central Europe bij Arla Foods

Bekijk deze case

Liefde voor het vak

Ieder mens is anders, maar de mensen bij Qconcepts beschikken allemaal over een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor weten wij ons goed in uw vraagstukken te verplaatsen. 
Maar bovenal hebben we, naast inhoudelijke kennis, liefde voor het vak. We zetten alles op alles om vertrouwen toe te voegen aan data en zo een bijdrage te leveren aan een maatschappij.
Werken v2

Zo werken wij

Iedereen doet waar hij het beste in is. Zo komen we sneller tot een beter resultaat.
Ontdek hoe wij werken