Q_concepts_5907_AS
Werken voor

MKB+

De ene dag zitten de professionals van Qconcepts in de kantine van een mkb’er, de volgende dag stappen ze een grotere, internationale organisatie binnen. Onze private company specialisten beschikken over expertise van vrijwel alle markten en sectoren.

Q_concepts_5907_AS

Sparringpartner op niveau

We zijn benieuwd naar uw vragen als ondernemer en fungeren graag als vraagbaak. We staren ons nooit blind op één losstaand vraagstuk en weten dat achter iedere vraag nog een andere vraag schuilgaat. We zijn een echte sparringpartner voor u als ondernemer.

Van retail tot tech

Geen MKB'er is hetzelfde. De sector waarbinnen u werkt, mogelijk wel. De private companies waar we op dit moment voor mogen werken, zijn met name actief in deze sectoren:

Online en offline retail

Als retailer merkt u dagelijks hoe complex de markt van retail- en consumentengoederen tegenwoordig in elkaar steekt. De concurrentie is groot, marges en prijzen staan onder druk en regelgeving is aangescherpt.

Welke kansen liggen er voor uw onderneming? De onderwerpen waarover wij met elkaar praten, variëren van duurzaamheid en schaalgrootte tot consolidatie, omnichannel, margebeheer en supply chain management.

Voedingsmiddelenindustrie

Technologische innovatie, duurzaamheid en schaalvergroting zijn belangrijke thema’s in deze keten. Binnen familiebedrijven spelen ook thema’s zoals continuïteit en opvolging.

Bouw en vastgoed

De bouw- en vastgoedsector is altijd in beweging: onze professionals praten met u over het afstemmen van de bedrijfsvoering op deze ontwikkelingen. Ook hier spelen onderwerpen zoals duurzaamheid, schaalgrootte en consolidatie een rol. Daarnaast adviseren we over risicomanagement en rendementsverbeteringen.

Leisure

De leisure-sector is doorlopend in ontwikkeling. Dit is nog meer dan ooit het geval door COVID-19. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en kennen de omstandigheden waaronder u werkt.
We zetten ons binnen leisure in voor onder andere hotelketens, recreatieparken en online boekingplatforms voor hotels, campingreizen en vliegtickets.

Logistiek

Of het nu gaat om een transport- of havenbedrijf: onze accountants kennen de wereld waarbinnen u opereert. Zij begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken heeft op het gebied van energie en milieu. En zij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Fashion

'Online' heeft de wereld van fashion razendsnel veranderd. Hoe blijft uw organisatie relevant voor uw doelgroep? Hoe kunnen te grote voorraden voorkomen worden? Hoe zorgt u ervoor dat u kunt blijven groeien?
Onze specialisten kennen de fashionwereld door en door. Zij helpen u graag.

Internationaal / PE

Onderneemt u over de grens of heeft u internationale ambities? Onze accountants hebben volop ervaring met de vraagstukken die binnen uw organisatie (gaan) spelen.
Hoge kwaliteit leveren we niet alleen in eigen land, maar ook internationaal.

Agri

Onze accountants werken voor diverse organisaties die actief zijn in de dierlijke of plantaardige agri. Zij kennen uw sector en uitdagingen, én de actuele wet- en regelgeving die geldt voor uw organisatie. Zo kunnen de specialisten van Qconcepts u goede inzichten geven over bijvoorbeeld investeringsvraagstukken.

 

Tech

De tech-sector groeit exponentieel. IT-automatisering en digitalisering zijn niet meer weg te denken bij de ondersteuning en invulling van bedrijfsvoering en informatievoorziening. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en de automatiserings- en digitaliseringsgraad bij uw klanten neemt in rap tempo toe.
Hoe zorgt u ervoor dat u de groei goed borgt in uw organisatie? Onze specialisten kennen uw sector en helpen u graag vooruit.

Trots op
onze klanten

Kunnen we u helpen?