Laptop 4

Hoe wij werken

Onze senior professionals werken in kleinschalige teams voor mkb’ers, internationaal opererende organisaties, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, verenigingen en stichtingen.

Laptop 4
acc-a

Aan één woord genoeg

Als klant heeft u altijd te maken met een vast team professionals. We spreken elkaars taal en hebben aan één woord genoeg. Klanten helpen we verder te professionaliseren en met het effectiever maken van hun bedrijfsprocessen. Daarvoor stellen we vragen zoals: Is de financiële verantwoording van de onderneming extern toereikend en geeft het intern tijdig het juiste beeld? Wordt efficiënt genoeg gewerkt en op de juiste zaken gefocust? Waar liggen de mogelijkheden om een nog beter resultaat te behalen?
acc-c

Passie en persoonlijke aandacht

Met iedere klant werken we aan een duurzame relatie. Onze ervaren accountants realiseren korte doorlooptijden en leveren een hoge kwaliteit. Qconcepts staat voor persoonlijke aandacht. De partner- en manager betrokkenheid bij ons is hoog. Dat is het voordeel van werken met senior professionals met relatief kleine klantportefeuilles. Wij werken met passie om kwaliteit te leveren.

150+

Betrokken collega’s

Onze mensen zijn experts in hun sector.

7

Kantoren

Zes in Nederland en één in Málaga.

40%

Partner- en manager betrokkenheid

We doen het samen. Van associate tot partner.
acc-b

Volledige focus

Bent u een collega-accountant? Dan kunt u dankzij onze AFM-vergunning gebruik maken van een unieke samenwerkingsvorm waarbij we optreden als tekenend accountant voor uw klant. Uw kantoor behoudt de overige dienstverlening. Hierdoor kunt u de klant optimaal van dienst blijven zonder dat u zich hoeft bezig te houden met zware vergunningsvereisten en compliance voor de uitvoering van (IT-)controles.
Nick van der Steen

Het prettige van de samenwerking met Qconcepts zijn hun persoonlijke benadering, de pragmatische aanpak en de vlotte communicatie.

Nick van der Steen

CFO Sanitairwinkel.nl

Bekijk deze case
Skitrip

Onze mensen maken Q

Medewerkers van Qconcepts kiezen bewust voor een functie bij ons en helpen klanten met hun sectorspecifieke kennis en ervaring.
Ontmoet onze mensen