Sectorkennis

Over 2022 weer groeiend marktaandeel binnen sector woningcorporaties

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  dinsdag 13 februari 2024

Uit onderzoek van de Autoriteit Woningcorporaties over de jaarrekeningen van 2022 blijkt dat Qconcepts op de vierde plaats staat als controlerend accountantskantoor. Het aantal corporaties dat werd gecontroleerd, steeg van 21 in 2021 naar 24 in 2022. Daarmee zijn we de tweede snelste groeier in de sector.

U kunt het onderzoek lezen op de website van Inspectie Leefomgeving en Transport.

Aandacht voor alle corporaties

Het team dat werkt voor woningcorporaties koos bewust voor gestage groei. Sjoerd van Bakel: "We maken bewuste keuzes in onze groei. Sowieso omdat we werken vanuit het principe 'mensen eerst, dan pas opdrachten', maar ook omdat we zo zorgen dat onze bestaande corporaties wel de aandacht behouden die ze verdienen. Gelukkig slagen we er nog steeds in om nieuwe toppers aan ons te binden en om het verloop laag te houden, zodat er jaarlijks ruimte ontstaat om meer corporaties te controleren. Natuurlijk zijn we dankbaar voor het vertrouwen én de goede referenties die we krijgen van alle corporaties die we al mogen controleren. Op naar een volgend jaar met groeiend marktaandeel."

Sectorspecialisten

Het team Woningcorporaties van Qconcepts bestaat uit een aantal specialisten dat al jarenlang binnen de sector actief is. Door deze sectorkennis is het doorlopen van de controle een efficiënt en prettig proces, waarbij goed wordt samengewerkt met de klant. Deze aanpak blijkt te werken, want al meerdere jaren op rij mogen we nieuwe woningcorporaties bedienen.

Wilt u samenwerken? 

We zijn ontzettend trots op de inzet van onze mensen en het vertrouwen dat onze klanten ons geven! Bent u actief binnen een woningcorporatie en wilt u graag samenwerken met Qconcepts? Of ben je auditor en wil je aan de slag binnen ons team van specialisten?

Neem dan contact op met Sjoerd van Bakel via +31 6 47145018 of Sjoerd.van.Bakel@qconcepts.nl.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons
Komt u even kijken?