Wat wij doen

Inter-nationaal

Onderneemt u over de grens of heeft u internationale ambities? Samen met onze internationale AGN-partners helpen wij u verder. Hoge kwaliteit leveren we niet alleen in eigen land, maar ook internationaal.

Wereldwijd actief
met AGN

Sinds 2018 zijn wij lid van AGN International. Het lidmaatschap bij AGN geeft ons toegang tot wereldwijde kennis van lokale markten en een hoge mate van internationale ervaring. Hierdoor geven we onze klanten betere service en diepgaander advies met een internationaal perspectief.
We bezoeken de jaarlijkse conferenties voor training en advies en het opdoen van ervaring en contacten in andere landen. Regelmatig gaan medewerkers van Qconcepts naar het buitenland waar ze via AGN bij een collega-kantoor aan de slag gaan. Dat leidt tot wederzijdse betrokkenheid.

 

agn

 

Onze diensten

Samenwerken over de grens

Als lid van AGN International kunnen we klanten helpen vanuit een groot aantal locaties, wereldwijd. Samen werken er meer dan 14.000 professionals, in 471 kantoren, vanuit meer dan 80 lidbedrijven. Leden van AGN behoren vaak tot de top vijftien van de sector in het land van herkomst.

Meer informatie over AGN.

Meer weten over onze internationale diensten?