Skitrip

Onze mensen zijn de basis

Onze senior professionals maken het verschil. Zij kiezen bewust voor een functie bij Qconcepts in een sector waar hun interesse ligt en kennis zit. Zo combineren we vakinhoud met werkplezier.
Skitrip

800 jaar ervaring

Wilt u weten waarmee wij ons écht onderscheiden? Dat zijn de mensen die zich voor uw bedrijf inzetten. Op het moment dat we een nieuwe medewerker verwelkomen, heeft diegene al tenminste drie tot vijf jaar werkervaring. En maar liefst 65 procent van onze mensen heeft de RA-titel achter de naam staan. 

Vrijheid en plezier

Werken bij Qconcepts geeft me veel vrijheid. Vrijheid om mijn dagen in te delen hoe dat voor mij het beste werkt, vrijheid over de rol die ik bij een klant wil nemen en vrijheid om me vooral te richten op klanten waar ik me goed bij voel. Hierdoor kan ik onze klanten de meeste toegevoegde waarde leveren en houd ik veel plezier in het werk. Dat ik dit mag doen in een hecht en gezellig team, en samen met mensen met ervaring, is een mooie bonus.
Suzan Henrich, Senior associate

Suzan-Henrich

 

Slimme mensen vragen om slimme tools

Luc Versteijlen-2

 

Bij Qconcepts ben ik manager en tekenend accountant in een brede mkb-praktijk. Ik geniet van het samenwerken met klanten en met mijn team. Met een aantal collega’s ben ik mede verantwoordelijk voor vaktechniek en het verder ontwikkelen van het toepassen van data-analyse en software ondersteunde applicaties in de controle. Een goed voorbeeld hiervan is het toepassen van RobotX en bankbestandsanalyses.
Luc Versteijlen, partner Learning & Development

>150

Betrokken collega’s

Wij zoeken doorlopend nieuwe Q'ers om onze teams te versterken.

7

locaties

Onze teams werken vanuit huis, bij de klant en vanuit 6 kantoren in Nederland en een kantoor in Málaga!

9+

Mouwen opstropen

We zetten ons in om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Wij draaien de piramide om

De bestuurstaak waar ik de meeste aandacht aan besteed, is de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van onze mensen en in het verlengde daarvan de groei van onze organisatie. Dat keert terug in allerlei onderwerpen zoals opleidingen, cultuur, marketing, arbeidsvoorwaarden en organisatiestructuur. Ik vat het voor mijzelf samen als: ik geniet van audit en van groei, ik draag bij aan de organisatie en haar mensen door mijn kennis en betrokkenheid in te brengen en door inhoud te geven aan de omgekeerde piramide.
Martijn Boelhouwers, partner en aandeelhouder

Martijn Boelhouwers-1

 

Contact

Zullen we koffie drinken?

Onze mensen gaan graag met u in gesprek. Live, telefonisch of in een digitale sessie. Wij passen ons aan naar uw wensen en mogelijkheden.
Neem contact met ons op