Wat wij doen

Accountancy

Onze accountants verstaan hun vak en weten wat het is om een bedrijf te runnen. We helpen u bij het professionaliseren en effectiever maken van bedrijfsprocessen. De complexe set van richtlijnen waarmee u te maken krijgt, vertalen wij naar werkbare praktijkoplossingen.

Een sparringpartner op niveau

Wij voeren uw jaarrekeningcontrole uit met:

  • Stabiele teams
  • Senior professionals
  • Hoge partner- en managerbetrokkenheid
  • Scherpe tarifering

Een audit passend bij uw wensen

U bent wettelijk controleplichtig als u twee achtereenvolgende jaren voldoet aan twee van de volgende criteria: een netto omzet hoger dan 12 miljoen euro, een balanstotaal hoger dan 6 miljoen euro en / of gemiddeld meer dan 50 medewerkers.
U kunt er ook voor kiezen een vrijwillige controle aan te vragen, bijvoorbeeld bij sterke groei, een substantïele investering of ter bevestiging van de kwaliteit van de interne beheersing.
Erik van Driel

“De mensen van Qconcepts snappen de business, zijn pragmatisch én zijn leuk om mee te schakelen. Zo veranderen ze onze jaarrekeningcontrole van noodzakelijk kwaad naar een fijne ervaring.”

Erik van Driel

Algemeen directeur van GAC

Bekijk deze case
VOORKEUR - Q_concepts_6186_AS

Een stabiel team. Gegarandeerd.

Medewerkers kiezen heel bewust voor Qconcepts. Dat zorgt voor stabiele teams waarbij mensen weten wat ze aan elkaar hebben. Dat werkt prettig voor onze klant én onze medewerkers. Zo hoeven uw medewerkers niet elk jaar opnieuw de werkzaamheden toe te lichten aan een nieuw controleteam.
Q_concepts_6252_AS

Een breed klantprofiel

De klanten van Qconcepts variëren van mkb’er tot woningbouwcorporatie en zorginstellingen. We voeren meer dan zevenhonderd audits per jaar uit. Daarmee behoren we tot de top twintig accountantsorganisaties in Nederland.

Trots op
onze klanten

Op zoek naar een accountant?