Wat wij doen

Accountancy

Onze accountants verstaan hun vak en weten wat het is om een bedrijf te runnen. We helpen u bij het professionaliseren en effectiever maken van bedrijfsprocessen. De complexe set van richtlijnen waarmee u te maken krijgt, vertalen wij naar werkbare praktijkoplossingen.

Een sparringpartner op niveau

Wij voeren uw jaarrekeningcontrole uit met:

  • Stabiele teams
  • Senior professionals
  • Hoge partner- en managerbetrokkenheid
  • Scherpe tarifering

Een innovatieve audit

We hebben een audit-focus. Dat betekent dat we 90% van onze tijd bezig zijn met het controleren van jaarrekeningen. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Onze senior professionals zijn gespecialiseerd in hun werk en zorgen voor innovatie in hun aanpak. Zo zoeken we doorlopend naar nieuwe technologieën die ons kunnen ondersteunen in ons werk, zoals RobotX.
Ook is er aandacht voor het IT-component van de controle: analyse van uw data is inmiddels vast onderdeel van de jaarrekeningcontrole. We analyseren bijvoorbeeld de bankbetalingen via de applicaties die het afgelopen jaar zijn gebruikt, waardoor we eventuele fraude of dubbele betalingen kunnen opsporen.
Toverland logo

"Qconcepts combineert aandacht voor wet- en regelgeving op een prettige manier met aandacht voor mens en organisatie."

Jean Gelissen sr. en Jean Gelissen jr.

CEO en COO van Gelissen Groep / Toverland

Bekijk deze case
VOORKEUR - Q_concepts_6186_AS

Een stabiel team. Gegarandeerd.

Medewerkers kiezen heel bewust voor Qconcepts. Dat zorgt voor stabiele teams waarbij mensen weten wat ze aan elkaar hebben. Dat werkt prettig voor onze klant én onze medewerkers. Zo hoeven uw medewerkers niet elk jaar opnieuw de werkzaamheden toe te lichten aan een nieuw controleteam.
Q_concepts_6252_AS

Een breed klantprofiel

De klanten van Qconcepts variëren van mkb’er tot woningbouwcorporatie en zorginstellingen. We voeren meer dan zevenhonderd audits per jaar uit. Daarmee behoren we tot de top twintig accountantsorganisaties in Nederland.

Trots op
onze klanten

Op zoek naar een accountant?