Dedicated

Anne Boer is nieuwe partner Qconcepts

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  maandag 23 oktober 2023

Bouwen aan en verbinden van de organisatie. Met die opdracht zet Anne Boer met ingang van 1 oktober 2023 de stap naar partner binnen Qconcepts Financial Advisors. Anne is sinds 2020 werkzaam bij Q als investment management specialist.

Creatief

Anne Boer: “Bij Q kan ik al jaren creatief en ondernemend te zijn. Dat past goed bij me, want vroeger wilde ik eigenlijk graag presentatrice worden bij het Jeugdjournaal. Na mijn opleiding communicatie besloot ik echter dat de wereld van IT en Finance beter bij mij past dan een toekomst in de media. In de afgelopen jaren ben ik ervan overtuigd geraakt dat Q voor mij de organisatie is waar ik mezelf aan wil verbinden. 

Zo heb ik mezelf sterk kunnen ontwikkelen op inhoudelijk vlak en kreeg ik alle kansen om mijn carrière zelf vorm te geven. Een concreet voorbeeld daarvan is mijn wens om internationaal te werken, waarna ik een geweldige kans heb gekregen om te werken voor een klant in Denemarken.”

Diversiteit

Anne: “Ik blijf in mijn nieuwe rol een inhoudelijke portefeuille draaien. Daarnaast word ik verantwoordelijk voor het team van Financial Markets, ga ik kennis delen, ga ik bijdragen aan de groei van Q én ga ik als vrouw in de finance en IT een steentje bijdragen aan de verandering van de sector.

Ik ben namelijk van mening dat diversiteit – in de breedste zin van dit woord – organisaties sterker maakt. Binnen Q is dit al stevig verankerd in onze cultuur. Hier kan iedereen zichzelf zijn, hier kan iedereen werken zoals ze willen en hier zoeken we bewust het gesprek op met elkaar om alle perspectieven mee te wegen in besluitvorming. Ik draag dit graag uit naar organisaties om mij heen.”

Mensen verbinden

“Binnen ons vak draait alles om mensen en het opbouwen van relaties,” vertelt Arnoud Albada, partner bij Qconcepts. “In de afgelopen jaren heeft Anne zich bewezen als degene die verbinding brengt, zowel bij klanten als binnen het team. Met haar achtergrond in communicatie en opgebouwde ervaring in finance en IT voegt ze een waardevol perspectief toe aan onze organisatie én in het advies aan onze klanten. In een wereld die vaak draait om snelheid en prestaties, is er in de aanpak van Anne veel ruimte voor de menskant. Dat gaat niet alleen Q, maar ook onze sector vooruit helpen. We zijn enorm blij dat Anne zich in haar nieuwe rol bij ons aansluit.”

 

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons