Ontwikkeling

Qconcepts kantoor met grootste audit focus

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 18 november 2021

Vandaag publiceerde Accountancy Vanmorgen haar jaarlijkse accountancy top 50 en audit top 30, ranglijsten waarin accountancykantoren worden vergeleken op omzet, personeelsbestand en groei. Qconcepts bereikt een 45e positie op de algemene ranglijst, en 14e op de audit-ranglijst: “Binnen de wettelijke controles zijn er echte specialisten, zoals Qconcepts dat bijna 90 procent van zijn omzet uit audits haalt.”

USP: onze mensen

In de publicaties licht Accountancy Vanmorgen toe dat Qconcepts de afgelopen jaren een flinke groei doormaakte: “De omzetgroei zal komend jaar doorzetten. Ook weet het kantoor erg goed mensen aan zich te binden, want het personeelsbestand nam vorig jaar met 32% toe.” Lees meer over de audit top 50. 

Cor Pijnenburg, mede-oprichter en partner Qconcepts: “We zijn uiteraard trots op onze vermeldingen op beide ranglijsten, maar nog meer met het effect dat onze resultaten hebben op onze organisatie. Doordat we blijven doorgroeien, kunnen we onze mensen nog meer centraal zetten. Groei gaat niet ten koste van alles: onze cultuur is nog steeds informeel en vriendelijk. Je kunt bij ons echt jezelf zijn en werken zoals je wilt.” Lees het profiel dat AV van Qconcepts opmaakte.

Audit focus

Qconcepts kiest bewust voor een focus op audit en haalt daar 90% van haar omzet uit. Daarmee is Qconcepts het enige Nederlandse accountancy kantoor met zo’n sterke audit focus. Pijnenburg: “Wij hebben ons gespecialiseerd in de wettelijke controles, binnen de sectoren MKB, healthcare, woningcorporaties, binnenlands bestuur en non-profit. We zijn ervan overtuigd dat we door deze specialisatie de hoogste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.”

Lees meer over de audit top 30.

Meer weten?

Wil jij ook werken in een organisatie met een duidelijke audit focus en waar jij alle ruimte krijgt om jezelf te zijn en te blijven ontwikkelen? Qconcepts is altijd op zoek naar goede audit professionals, daarover lees je meer op onze website. Bel je liever? Dat kan naar Clemens van der Werf: 06 - 13841010.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons
Komt u even kijken?