Groei

Qconcepts is de tweede snelste groeier van Zuid-Nederland

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 1 december 2022

Vorige week werden de FD Gazellen uitgereikt: prijzen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor de 10e keer op rij mocht Qconcepts zich ook FD Gazelle noemen. Deze mijlpaal wordt extra bijzonder door de benoeming tot tweede snelste groeier in Zuid-Nederland in de categorie Middelgroot.

Naar de ranglijst van de FD Gazellen

Mede-oprichter Willem van Zutphen was aanwezig bij de uitreiking in Amsterdam: “We zijn enorm trots op de groei die we jaar na jaar doormaken. Dat we dit jaar voor de tiende keer op rij FD Gazelle zijn, was al eerder bekend gemaakt. Samen met collega’s gingen we graag deze award in ontvangst nemen in Amsterdam. Dat we werden uitgeroepen tot tweede snelste groeier in onze categorie, was een grote verrassing. Wat een prachtige beloning van ons harde werken. En wat mooi om samen met collega’s die prijs in ontvangst te nemen.”

Wat zijn de FD Gazellen Awards?
De FD Gazellen Awards worden jaarlijks georganiseerd door het Financieele Dagblad om ondernemerschap te belonen en in de spotlights te zetten. FD gazellen zijn de snelst groeiende bedrijven van Nederland die bovendien winstgevend zijn.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons
Komt u even kijken?