Groei

Qconcepts groeit sterk binnen Care

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  dinsdag 18 april 2023

In het jaarlijkse onderzoek van Jan Popping, voor Accountancy Vanmorgen, wordt de marktwerking binnen de healtcaresector beschreven in boekjaren 2020/2021. Binnen Care wisselden 45 van de 584 organisaties van accountant. Maar liefst negen daarvan kozen voor Qconcepts, een score om trots op te zijn. Hiermee wordt een belangrijke invulling gegeven aan onze verdere groei en ambitie in de Care sector. 

Groei door positieve referenties

Micha van Arkel, partner Qconcepts en vooral actief binnen de healthcare, reageert op de resultaten: "Met ervaren branchespecialisten in de zorgmarkt hebben we inmiddels steevast een plek veroverd tussen de gevestigde orde van accountantskantoren. Daar zijn we trots op! Onze groei over de boekjaren 20 en 21 is grotendeels ontstaan door positieve referenties van onze huidige klanten: het beste bewijs van onze hoge klanttevredenheid."

Uitbreiding boven de rivieren

"Waar de klanten in het verleden vooral rondom Den Bosch waren gecentreerd, zien we nu een significante uitbreiding boven de grote rivieren. Dit komt mede door de opening van kantoren in Arnhem, Amsterdam en Enschede, en groei van de teams die werkzaam zijn op deze locaties."

In gesprek?

Onze mensen hebben veel inhoudelijke kennis en ervaring in de audit binnen de Healthcare. Wilt u eens in gesprek over de mogelijkheden van klant worden bij Qconcepts? Neem dan contact op met Micha van Arkel (micha.van.arkel@qconcepts.nl / 06 - 46 89 50 48) of Willem van Zutphen (willem.van.zutphen@qconcepts.nl / 06 – 43 78 09 02)

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons
Komt u even kijken?