Referentie

Mutsaers-stichting

Erwin Scheepers is Controller bij de Mutsaersstichting:

“Qconcepts is een kritische meedenker. Niet het omzetvolume, maar het leveren van kwaliteit voor de klant, staat bij hen voorop!”

Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?
Mede door de samenwerking met Q zijn wij nu veel meer in control. Wij hebben de overstap gemaakt van een van de Big4 accountantskantoren naar Qconcepts.

Qconcepts onderscheidt zich voor ons vooral op het gebied van prijs/kwaliteit verhouding en het bieden van maatwerkoplossingen. Daarnaast is samenwerken met Q een verademing; een fris, dynamisch kantoor en laagdrempelig contact. Immers, waarom zou je meer geld betalen voor dezelfde kwaliteitsstandaarden? Qconcepts werkt lean en mean en vliegt specialisten in vanuit hun netwerk indien nodig.
 
Waar helpt Qconcepts de Mutsaersstichting bij?
"De afgelopen jaren heeft Qconcepts de Mutsaersstichting ondersteund met het uitvoeren van meerdere due diligence onderzoeken. Dit zijn intensieve trajecten die meermaals succesvol zijn afgerond. Qconcepts levert een goede kwaliteit en neemt initiatief in de begeleidingsrol; zowel op financieel, legal en fiscaal vlak. Hierdoor zijn wij gesteund in de onderhandelingen."

Over de Mutsaersstichting
De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. Vanuit diverse locaties in Noord- en Midden-Limburg bieden we geïndiceerde jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en hun kinderen.
Willem van Zutphen

Sparren met het team van de Mutsaersstichting?

06 - 43 78 09 02 Mail Willem van Zutphen