Referentie

CCV

Björn Kempkes is manager internal audit bij CCV:
"Scherpe tarieven, hoge kwaliteit, een oplossingsgerichte aanpak en ook een goede klik met het team”
Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?
“We werken al een tijdje samen met Qconcepts en waren al bekend met het werk dat ze leveren. Voor een grote opdracht hadden we een tender uitgeschreven waar Qconcepts vervolgens op had gereageerd met, zoals verwacht, een passend voorstel: scherpe tarieven, hoge kwaliteit, een oplossingsgerichte aanpak en ook een goede klik met het team”.
 
Waar helpt Qconcepts CCV bij?
"Wij werken sinds 2019 nauw samen met concepts. Qconcepts ondersteunt ons Internal Audit team met het uitvoeren van auditwerkzaamheden. Hieronder vallen reviewwerkzaamheden, maar ook de uitvoering van audits waar wij niet aan toekomen of waarbij wij de expertise van Qconcepts graag inzetten.

Daarnaast voert Qconcepts specifieke assurance-werzkaamheden uit voor onze klanten en toezichthouders. Bijvoorbeeld richtlijn 3000 opdrachten."
 
Wat valt positief op aan de samenwerking?
"De samenwerking met Qconcepts typeer ik als prettig. De personen waar we mee samenwerken zijn praktisch ingesteld en inmiddels ook gewend aan onze organisatie, onze cultuur en onze werkwijzen. Hierdoor zijn ze in staat om op snelle en praktische wijze hun opdrachten uit te voeren. Daarbij verloopt de afstemming soepel, waarbij in geval van mogelijke planningsissues of veranderingen snel geschakeld wordt om ervoor te zorgen dat het toch voor elkaar komt. Dit doen ze zonder dat het ten koste gaan van de kwaliteit. Daarnaast is de prijsstelling erg scherp, zeker gezien de genoemde flexibiliteit en kwaliteit.

Tot slot zijn het echte vakmensen, waarbij je merkt dat de uitvoerde opdrachten geen ‘afvinkwerk’ zijn, maar waarbij je echt ziet dat ze op basis van hun ervaring snel en goed tot de kern komen in hun werkzaamheden, afstemming en rapportages.”

 

Over CCV
“CCV zet zich in om ondernemers te helpen met nieuwe betaaloplossingen in heel Europa. Denk hierbij aan diverse instore betaaloplossingen, online oplossingen (waaronder webshops) en betaaloplossingen voor de self-service markt. CCV zorgt ervoor dat deze betaaloplossingen optimaal aansluiten bij de bedrijfsvoering van onze klanten en de weg die hun klanten bewandelen om nieuwe zakelijke kansen te genereren.”
Chiel  Meulendijks

Sparren met het team van CCV?

06 - 57 57 80 22 Mail Chiel Meulendijks