Referentie

Adezz

Luc van den Hurk is eigenaar van Adezz:
“Qconcepts maakt accountancy begrijpelijk. Niet zomaar een controle doorlopen, maar de ondernemer aan de hand meenemen door de inhoud. Ik leer er veel van!”

Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?

“Toen ik te maken kreeg met de controleplicht moest ik op zoek naar een accountant. Ik wist één ding zeker: ik wilde samenwerken met een jonge club met een frisse en benaderbare aanpak. In het eerste gesprek met Qconcepts voelde het contact goed en heb ik niet meer verder gezocht.”

Waar helpt Qconcepts Adezz bij?

“In 2019 werd Adezz controleplichtig. Toen heeft het team van Qconcepts als voorbereiding op de controle vooral veel vragen gesteld over mijn financiële administratie. We kwamen erachter dat meerdere processen verbeterd konden worden, waardoor de administratie beheersbaarder werd. Dit kostte toen veel tijd en energie, maar ik heb er nu nog profijt van.”

Over Adezz

Adezz ontwikkelt, produceert en verkoopt tuinproducten rechtstreeks aan professionals en levert hun producten internationaal vanuit Uden. De organisatie is de afgelopen jaren sterk autonoom gegroeid en volgens eigenaar Luc van den Hurk is een van de redenen daarvoor de manier van werken:

“Wij zien onze leveranciers als onze partners. Iedere stap in onze groei ervaren we samen en we zorgen ervoor dat we aan beide kanten van het proces verbeteringen kunnen doorvoeren. We zijn snoeihard, maar fair: bij ons weet je dat je een goede prijs krijgt.”

Thijs van de Schans

Sparren met het team van Adezz?

06 - 30 36 69 89 Mail Thijs van de Schans