Pascale Jorien
Referentie

Stroomz

Pascale Voermans, bestuursvoorzitter zorgcentra SGE en Jorien Sjoerdsma, Directeur Bedrijfsvoering bij Zorggroep DOH

 “Qconcepts heeft op deskundige, vlotte en communicatieve wijze het DDO uitgevoerd in het kader van onze fusie”

Pascale Jorien
Waarom hebben DOH & SGE gekozen voor Qconcepts?

"We waren op zoek naar een deskundige en pragmatisch partner voor het uitvoeren van het boekenonderzoek in het kader van onze voorgenomen fusie van DOH en SGE naar Stroomz.”

Waar helpt Qconcepts DOH & SGE bij?

“Kortgezegd, met de uitvoering van het Due Diligence Onderzoek. Qconcepts heeft op deskundige, vlotte en communicatieve wijze het DDO uitgevoerd in het kader van onze fusie. Het is heel waardevol om in een complex traject als een fusie, een betrouwbare partner voor het DDO aan boord te hebben.
Bijzonder fijn vonden wij naast een degelijke overall beoordeling van financiële en fiscale punten door Qconcepts het samen met de consultants inzoomen op verbeterpunten die we zelf ook aan zagen komen.  Deze zijn geobjectiveerd en ook de aanpak daarvan is besproken en beoordeeld. Dat geeft vertrouwen!”

Wat valt positief op aan de samenwerking?

“Deskundig, tijdig en communicatief sterk. Een boekenonderzoek is voor ons geen dagelijkse kost, het werd aan ons gepresenteerd in een handzaam en duidelijk rapport..”

Over DOH & SGE

stroomz-gif-HRDOH en SGE zetten per 1 januari 2023 de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz
De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: samen staan ze sterker.

Seth Minten

Sparren met het team van DOH & SGE?

06 - 82 98 60 95 Mail Seth Minten