Referentie

Stichting Woningbelang

Henk Jansen is Manager Bedrijfsvoering bij Stichting Woningbelang:

“Een laagdrempelig betrokken team van senior specialisten maakt dat wij voor elk complex vraagstuk een sparringpartner hebben”


Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?
Qconcepts is bekend in de woningbouwcororatiesector en hun team van senior professionals weet precies welke aandachtsgebieden beheerst moeten worden. Ook zijn zij voor ons een sparringpartner voor complexere zaken. De specialisten passen goed in ons team door hun persoonlijke benadering en door hun heldere manier van communiceren met onze stakeholders.
 
Waar helpt Qconcepts Stichting Woningbelang bij?
Qconcepts heeft ons op interim basis ondersteund in het jaarrekeningtraject. Vanwege het intensieve traject in voorgaande jaren, personele ontwikkelingen, de belasting van het traject op onze organisatie en de overstap naar een nieuwe accountant hebben wij kundige externe ondersteuning gezocht. Qconcepts heeft de regie over het jaarrekeningtraject op zich genomen en samen met Woningbelang binnen de planning de jaarrekening gereed gekregen. Daarnaast heeft Qconcepts ondersteuning geboden op de financiële administratie door personele wijzigingen.
 
Over Stichting Woningbelang
Woningbelang is een woningcorporatie die een actieve bijdrage levert aan een levensvatbaar Valkenswaard en Bergeijk. Daarnaast investeren we in huisvesting voor bijzondere doelgroepen in de SRE-regio. Bijvoorbeeld in Eindhoven en Waalre. We zijn gevestigd in Valkenswaard.

 

Mark-van-Bruxvoort

Sparren met het team van Stichting Woningbelang?

06 - 11 42 35 98 Mail Mark van Bruxvoort