Karin Pellicaan
Referentie

Poort6

Karin is teamleader financiën bij Poort6

 “Qconcepts is betrouwbaar: we krijgen altijd een kwalitatieve match”

Karin Pellicaan
Waarom heeft Poort6 gekozen voor Qconcepts?

“We waren nog niet zozeer bekend met Qconcepts als kantoor, maar kenden Mark van Bruxvoort al wel vanuit een samenwerking in het verleden. Binnen de woningcorporatiesector zijn veel netwerkmogelijkheden, waardoor Mark en ik contact hebben gehouden. Lange tijd zonder concrete opdracht in gedachten, totdat ik in de herfst van 2020 met spoed een interim professional nodig had op het gebied van planning en interne controle.

Qconcepts kwam op ons over als een kantoor met veel expertise in onze sector, waar professionals verstand hebben van de actuele wet- en regelgeving. Daarom klopte ik met mijn verzoek ook aan bij Mark. Na mijn verzoek werden erg snel twee geschikte kandidaten voorgesteld, die ook snel aan de slag konden. Toen zijn we voor het eerst de samenwerking met Qconcepts aangegaan.”

Waar helpt Qconcepts Poort6 bij?

“Binnen onze organisatie streven we ernaar om zoveel mogelijk functies intern in te vullen. Soms lukt dat tijdelijk niet. Qconcepts helpt ons met ervaren interim financial professionals.”

Wat valt positief op aan de samenwerking?

“Allereerst zijn we erg te spreken over de betrouwbaarheid van Qconcepts. Als we een verzoek hebben, weten we dat we op korte termijn een kwalitatieve match krijgen voorgesteld: professionals met verstand van zaken en experts in onze sector.

Daarnaast werken we graag samen met de mensen van Q. Stuk voor stuk zijn zij vriendelijk, kundig en goed in samenwerken. Ze maken daarbij een goede combinatie tussen zelfstandig werken en samenwerken met het bestaande team. We vinden het waardevol dat wordt gezorgd voor kennisoverdracht naar het team, zodat ook na vertrek van de professional het werk probleemloos verder kan gaan.”

Over Poort6

Poort6 is de enige sociale huisvester in Gorinchem. Dit beseffen we. Daarom bieden we een goed en betaalbaar thuis aan wie ons nodig heeft, nu en in de toekomst. In verbinding met bewoners, buurten en partners spelen we in op woonvragen in Gorinchem. We bouwen zo samen aan sterke, zorgzame en toekomstbestendige wijken en woongemeenschappen. Vanuit ons hart en hoofd, met open blik en oog voor verschil gaan we voor de beste oplossing. Zo voegen we maatschappelijke waarde toe. Dat kan, omdat onze organisatie duurzaam op orde is.

Mark-van-Bruxvoort

Sparren met het team van Poort6?

06 - 11 42 35 98 Mail Mark van Bruxvoort