Referentie

Mutsaers-stichting

Erwin Scheepers is Controller bij de Mutsaersstichting:

“Qconcepts is een kritische meedenker. Niet het omzetvolume, maar het leveren van kwaliteit voor de klant, staat bij hen voorop!”

Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?

Mede door de samenwerking met Q zijn wij nu veel meer in control. Wij hebben de overstap gemaakt van een van de Big4 accountantskantoren naar Q-Concepts.

Q-Concepts onderscheidt zich voor ons vooral op het gebied van prijs/kwaliteit verhouding en het bieden van maatwerkoplossingen. Daarnaast is samenwerken met Q een verademing; een fris, dynamisch kantoor en laagdrempelig contact. Immers, waarom zou je meer geld betalen voor dezelfde kwaliteitsstandaarden? Q-Concepts werkt lean en mean en vliegt specialisten in vanuit hun netwerk indien nodig.

Waar helpt Qconcepts de Mutsaersstichting bij?

"De afgelopen jaren heeft Qconcepts de Mutsaersstichting ondersteund op verschillende vlakken:

  • Vanuit hun interim dienstverlening hebben zij professionals geleverd vanuit hun interne organisatie en externe netwerk. Onder andere om de kwaliteit van onze zorgadministratie naar een hoger plan te tillen;
  • In het kader van risicomanagement voeren zij een leveranciersonderzoek uit. Hierbij levert Q-Concepts mooie grafische rapporten met een kritische inhoud en vertaling van de risico’s op de te toetsen onderdelen.
Over de Mutsaersstichting

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. Vanuit diverse locaties in Noord- en Midden-Limburg bieden we geïndiceerde jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en hun kinderen.

Jos Adriaans-1

Sparren met het team van de Mutsaersstichting?

06 - 15 05 62 28 Mail Jos Adriaans