Referentie

GAC

Erik van Driel is algemeen directeur van GAC:

“De mensen van Qconcepts snappen de business, zijn pragmatisch én zijn leuk om mee te schakelen. Ze staan zij-aan-zij om ons onze BHAG te laten behalen.”

Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?

"We zijn in 2018 op zoek gegaan naar een nieuwe accountant en kwamen in onze zoektocht uit op Qconcepts. De samenwerking beviel meteen goed: Qconcepts is een regionale partner met een vernieuwende insteek, ervaren medewerkers en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een partij die, net als wij, data-analyse toepast om processen te analyseren en optimaliseren. We vernamen dat er ook een aparte advies-tak is binnen Qconcepts, en zijn toen met de financieel adviseurs in contact gekomen."

Waar helpt Qconcepts GAC bij?

"Wij hebben een BHAG (red: Big Hairy Audacious Goal) gesteld: we willen groeien naar 25.000 tevreden CRM-gebruikers in 2033. Om dit doel te bereiken schakelen we Qconcepts in. We sparren over de richtingen waarin en manieren waarop we onze business kunnen laten groeien, en wat de impact is van actuele wet- en regelgeving.”

Wat valt jullie positief op aan de samenwerking met Qconcepts?

"Bij Qconcepts geldt: afspraak is afspraak. Daardoor komen we niet tot verrassingen te staan rondom bijvoorbeeld deadlines en kosten. Het contact is laagdrempelig en prettig, en er wordt altijd snel gereageerd op telefoontjes en e-mails.”

Over GAC

"GAC helpt productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners efficiënter te werken. Ze implementeren innovatieve oplossingen waarmee bedrijven digitaal transformeren. Het doel is om bedrijven nieuwe inzichten op te laten doen en meer uit de middelen te halen die zij al hebben. Het maakt samenwerken makkelijk en stimuleert groei. GAC noemt dat: Growing Together."

Robert Verhoeks

Sparren met het team van GAC?

06 - 46 02 66 46 Mail Robert Verhoeks