Referentie

Adezz

Luc van den Hurk is eigenaar van Adezz:
“Qconcepts is een laagdrempelige sparringspartner en helpt mij om mijn ideeën over bedrijfsontwikkeling in goede banen te leiden.”

Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?

“Toen ik te maken kreeg met de controleplicht moest ik op zoek naar een accountant. Ik wist één ding zeker: ik wilde samenwerken met een jonge club met een frisse en benaderbare aanpak. In het eerste gesprek met Qconcepts voelde het contact goed en heb ik niet meer verder gezocht.”

Waar helpt Qconcepts Adezz bij?

“Mijn bedrijf groeit jaarlijks sterk en we zetten doorlopend snelle stappen. Daardoor zijn er vaak nieuwe aandachtspunten op het gebied van bijvoorbeeld financieringen, nieuwbouw en fiscaliteiten. Ik denk uit wat er ongeveer moet gebeuren en schakel ieder kwartaal Qconcepts in om dit te toetsen aan actuele regelgeving en voorbeelden.”

Over Adezz

Adezz ontwikkelt, produceert en verkoopt tuinproducten rechtstreeks aan professionals en levert hun producten internationaal vanuit Uden. De organisatie is de afgelopen jaren sterk autonoom gegroeid en volgens eigenaar Luc van den Hurk is een van de redenen daarvoor de manier van werken:

“Wij zien onze leveranciers als onze partners. Iedere stap in onze groei ervaren we samen en we zorgen ervoor dat we aan beide kanten van het proces verbeteringen kunnen doorvoeren. We zijn snoeihard, maar fair: bij ons weet je dat je een goede prijs krijgt.”

Robert Verhoeks

Sparren met het team van Adezz?

06 - 46 02 66 46 Mail Robert Verhoeks