Wat wij bieden

Finance & business professionals

Van tijd tot tijd staat uw organisatie voor een uitdaging, of heeft u een kwaliteitsimpuls nodig. Wij ondersteunen u met een professional die de tijdelijke aanvullende expertise biedt die uw organisatie nodig heeft. Wij gaan pas weg als het resultaat is behaald dat u nodig had.

Onze aanpak

Professionals van Qconcepts zijn gewend om in een dynamische organisatie nauw samen te werken met de medewerkers van uw organisatie. Onze finance- en business professionals staan erom bekend dat zij snel onderdeel worden van het team.
Hierdoor wordt hun specifieke kennis op een prettige manier door de organisatie opgenomen. We ontzorgen , leiden op, en overtreffen uw verwachtingen. Maar bovenal: we creëren met het team het gevoel dat we de klus samen klaren.
Veel voorkomende projecten zijn:
  • interim financial control opdrachten
  • ondersteuning bij het jaarrekeningtraject
  • ondersteuning bij begrotingstraject
  • opzetten, verbeteren en automatiseren van management informatie
  • optimalisatie van bedrijfsvoering
  • dashboards en uitgebreide BI-tooling
  • specifiek projectmanagement, meestal gericht op implementaties, integraties of reorganisaties.

Sectorspecialisaties

Onze professionals hebben ruime ervaring opgedaan in de financiële- of strategische dienstverlening én in de sector waar zij gespecialiseerd in zijn. Dit zijn onder andere private companies, healthcare, woningcorporaties en de publieke sector. Hierdoor zijn zij gewend om op alle niveaus samenwerkingen te zoeken om op deze wijze tot de beste oplossingen te komen. 

Veelzijdige specialisten

Onze specialisten hebben een financiële achtergrond en zijn gewend om in een dynamische omgeving te werken. Doordat de focus in iedere opdracht verschuift, zijn ze breed inzetbaar en up-to-date over wet- en regelgeving die relevant is voor uw organisatie.
Doorlopend hebben onze professionals contact met de accountants van Qconcepts en op een aantal opdrachten vervullen zij zelf de rol van controlerend accountant. Zij hebben daardoor ervaring aan beide kanten van de tafel, en daar profiteert u van.

Zoekt u een finance of business professional?