Wat wij bieden

Data & technology services

IT-automatisering en digitalisering zijn niet meer weg te denken bij de ondersteuning en invulling van uw bedrijfsvoering en informatievoorziening. Wij adviseren uw organisatie bij de omarming en integratie van nieuwe technologieën.

De digitale wereld verandert continu

Nieuwe technologieën en digitale ontwikkelingen gaan elke organisatie veranderen. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en de automatiserings- en digitaliseringsgraad neemt in hoog tempo verder toe.
 
Dit heeft invloed op uw bedrijfsmodel en de wijze waarop u samenwerkt met uw klanten, medewerkers en leveranciers.  Zo ontstaan mogelijkheden om de invulling van uw interne beheersing op een efficiëntere manier in te vullen, maar zijn er ook steeds veranderende risico's.

Hulp bij digitale transformatie

Weet u niet waar u moet beginnen bij het doorvoeren van nieuwe technologieën? Dan kunnen wij u inzicht geven in de best practices van nieuwe technologieën. Hiervoor maken we eerst een analyse van de situatie binnen uw organisatie om te achterhalen waar procesoptimalisatie en -verbetering mogelijk is. 
 
Vervolgens kan er gestart worden met een pilot of ‘proof of concept’. Samen met u stellen wij een verander- en implementatieprogramma op, zodat de nieuwe werkwijze, ondersteund door nieuwe technologie, succesvol in de organisatie uitgerold kan worden. 
 
Fred van Heyningen - Natures Pride

“Bij Qconcepts staat de klant centraal. Ze geven ons de mogelijkheid om onze samenwerking flexibel bij te sturen."

Fred van Heyningen

CEO van Nature’s Pride

Bekijk deze case

Ondersteuning bij implementatie IT

Bij de uitvoer van IT-implementatieprojecten gaat nog wel eens iets mis, waardoor de uitkomst niet of niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wij helpen u bij de implementatie van alle veranderingen. Wij zorgen er samen met u voor dat deze digitale transformatie in control blijft gedurende het gehele traject!
 
Wij hebben ruime ervaring met kwaliteitsborging binnen IT-projcten en begrijpen daarnaast ook goed de verwachtingen die uw accountant vanuit het oogpunt van de jaarrekeningcontrole heeft. Door risico’s tijdig te onderkennen, in te schatten op kans en (financiële) impact kunnen er ruim voor go-live maatregelen worden genomen om eventuele negatieve gevolgen te beperken.

Meer uit data halen

Wilt u weten hoe u meer uit uw beschikbare data kunt halen? Wij helpen u om uw organisatie beter ‘data-driven’ te maken. Onze aanpak richt zicht op het definiëren van kansen in uw organisatie en het ontsluiten van beschikbare interne en externe data. 
Door onze sterke technologische achtergrond in diverse sectoren adviseren wij u bij het toepassen van diverse analytics-tools, het integreren van analytics in de werkprocessen en het opzetten van dashboards ten behoeve van rapportages.
Marc-Zoeter

Meer weten over data & technology services?

06 - 20 60 24 48 Mail Marc Zoeter