Aanspreekpunten CAMers

Ontmoet ons team

Senior professionals die vastberaden werken voor én met klanten. Door te doen waar ze goed in zijn: accountancy of adviestrajecten. En ze zijn er goed in. Hoe het is om bij Qconcepts te werken? Daar vertellen ze graag meer over.

Aanspreekpunten CAMers

800 jaar ervaring

Al onze collega's hebben volop ervaring in hun werk. En daarnaast heeft zo’n 50% van al onze collega’s een titel als registeraccountant. De formule kort uitgelegd: we hebben enorm veel ervaring in huis.

 

 

 

 

Pam Vermaat-1

 

Van audit naar advies

 
Pam Vermaat startte als accountant en is nu financieel adviseur
“Ik ben bij Qconcepts gaan werken omdat de manier van werken en sfeer precies waren wat ik zocht. De houding van het verschil maken door echte betrokkenheid past goed bij me. Maar na een tijd als accountant gewerkt te hebben, had ik behoefte om meer bij te kunnen dragen aan verbeteringen bij de klant. Als auditor droeg ik wel bij, maar is vooral de onafhankelijkheid van belang. Groot voordeel van Q is dat ik deze overstap gefaseerd kon maken, waardoor ik kon ‘proeven’ of het vak van financieel adviseur iets voor me was. Echt top dat ik nu een andere rol heb én bij Q kan blijven werken!”

Meer Q'ers aan het woord

Ontwikkeling én plezier

Anne Boer is investment management specialist
“Ik wilde graag werken aan leuke IT-projecten in de financiële sector, maar ook aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Bij Qconcepts word ik daarin begeleid door een mentor, een ervaren collega uit het vak. Samen kijken we met welke cursussen en activiteiten ik een nog betere consultant kan worden. Ook vind ik het belangrijk om plezier te hebben in mijn werk en met collega’s. Dat lukt bij Q goed: we werken met een mix van collega’s, mannen én vrouwen (een unicum in de finance/IT), er zijn regelmatig borrels en feestjes en we gaan jaarlijks skiën met zijn allen.”

Anne Boer

 

 

 

 

Femke-Bras

 

Aanmoediging om beter te worden

Femke Bras is Assistant Manager
“Qconcepts is een hard groeiende organisatie, waardoor er veel ruimte ontstaat om nieuwe dingen op te pakken. Deze zijn gerelateerd aan ons dagelijkse werk, maar ook daarbuiten. Dit zorgt ervoor dat ik me ook buiten het accountantsvak verder kan ontwikkelen. Ik ben erg blij dat er binnen Q een cultuur is waarbinnen iedereen wordt aangemoedigd mee te denken en een bijdrage te leveren. Er is altijd iets wat beter kan en iedere Q’er mag hierin een rol spelen.”
Working v2

Dit hebben wij jou te bieden

Dat je werkt in een hechte club van senior professionals is duidelijk. En dat is nog niet alles, want onze arbeidsvoorwaarden zijn precies hetzelfde als die van grote accountancykantoren. Benieuwd?
Ja, vertel wat jullie mij bieden