Toewijding is
waar het om draait.

Zeker in de financiële sector.

De financiële sector staat voor een uitdaging. Vele maatregelen en aanbevelingen ten spijt: goede professionals verlaten de sector, klanten missen toegevoegde waarde en de samenleving krijgt niet wat ze wenst. De afgelopen 5 jaar hield 25% van de accountantskantoren het controleren voor gezien. Qconcepts brengt een ander geluid. Met oprechte toewijding keren wij het tij.

Wij binden hardwerkende accountants en financieel adviseurs aan ons zonder dat ze eraan onderdoor gaan en het vak de rug toekeren. Wij verrijken financiële dienstverlening met echte toegevoegde waarde en zetten ons in om van betekenis te zijn voor de samenleving. Toewijding aan professionals, klanten en de maatschappij is waar het om draait. Het een kan niet zonder het ander.


Wilt u meer weten over de rebranding van Qconcepts, bent u op zoek naar een accountant of adviseur of wil je werken bij Qconcepts?

“Je hoeft geen 60 uur te werken om een goede professional te zijn”

De financiële sector staat bekend om zijn werkdruk. Bij ons draait toewijding niet om het aantal uren dat we maken. Iedereen roept dit en wij doen het. Door te zorgen voor een platte organisatie, voor hoge betrokkenheid van partners en managers en voor zelfsturende teams. Zo bieden we volop ruimte voor collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze senior professionals lopen net zo hard voor klanten als op het sportveld: meters maken we zowel thuis als op het werk.

Wij zijn trots dat onze mensen loyaal zijn aan elkaar en aan de organisatie. Een Q’er voelt zich onderdeel van het team en staat dichtbij zijn of haar klanten. Onze klanten ervaren dat.

“Door dieper te graven kunnen we samen ook de moeilijke keuzes maken”

In onze sector is een professioneel kritische houding een groot goed. Klanten verwachten kwaliteit: een frisse blik op de cijfers en adviezen waar zij iets aan hebben. Adviseurs en accountants leveren dat door met kennis van de sector de juiste vragen te stellen, eerlijk te zijn en zo het grotere plaatje te zien.

Wij ervaren dat je een klant pas echt kunt helpen, als je hem of haar goed kent. Daarom houden wij tijdens de gehele samenwerking de vinger aan de pols. Zo zijn wij in staat om samen realistisch naar de feiten te kijken. Want daar zijn onze klanten mee geholpen. Wij zijn altijd 100% toegewijd en volledig onafhankelijk voor onze klanten.

Wij geloven dat dieper graven loont. Met focus en ervaring. Zo kunnen we de vragen stellen die niet eerder gesteld zijn. En samen de juiste keuzes maken, ook als het moeilijk wordt.

“Leveren wat van ons verwacht mag worden”

Ons vak bestaat bij de gratie van de wet- en regelgeving. En hoewel we blij zijn dat we ons beroep mogen uitoefenen, beseffen we ook dat onze sector zich moet inzetten om van betekenis te zijn voor de samenleving. Q’ers willen daaraan bijdragen. Zodat de maatschappij erop kan vertrouwen dat financiële verantwoordingen betrouwbaar en adviezen waardevol zijn. Dat de goede dingen gebeuren en dat zaken die niet in orde zijn besproken worden.

Wij werken met onze professionals en klanten samen aan vertrouwen en leveren wat van ons verwacht mag worden.

“Maak van onze toewijding ook uw succes”

Qconcepts bestaat ruim tien jaar. Vanaf dag één durven we anders te zijn. We vertalen dit nog altijd naar een aanpak waarin toewijding centraal staat. En het werkt. Onze autonome groei is het bewijs. Al acht jaar op rij is Qconcepts winnaar van de FD Gazellen award. Wij zijn de sterkste groeier van alle audit kantoren in Nederland en staan nu in de top 20 met toonaangevende klanten in de sectoren: MKB+, healthcare, woningcorporaties, non-profit en banking & investments.

Inmiddels werken ruim 125 ondernemende accountants en financieel adviseurs van Qconcepts vanuit vijf vestigingen voor meer dan duizend nationale en internationale opdrachtgevers.

Wij staan voor dedication. Aan professionals, klanten en de maatschappij. Dat is waar het om draait.

 

Wij zijn Qconcepts.
Wij zijn dedicated.

Bent u benieuwd wat het nieuwe merk van Qconcepts inhoudt? Bekijk dan onderstaande video, of lees ons nieuwsbericht over de lancering.