_H1A9283-lowres

Onze werkwijze

Eerlijk is eerlijk, kwaliteit leveren is hard werken. Bij Q combineren we vastberadenheid met vrijheid. Laat duizenden corporate regels achterwege en zet een streep door hiërarchie. Werk op tijden die bij jou passen en noem iedereen gewoon bij de voornaam. Dat is werken bij Qconcepts.
_H1A9283-lowres

Vakinhoudelijk met ruimte voor groei

Onze Q staat voor Quality. Als senior accountant of financieel adviseur lever je dat altijd. Gewoon omdat je echt goed bent in audit- en/of advieswerk. En daar staat natuurlijk ook wat tegenover. Wat dacht je van werken in zelfsturende teams bij klanten waar je 100% past? Of comfortabelere kleding dragen dan een driedelig pak tijdens kantooruren? Je snapt het: je krijgt veel verantwoordelijkheid én veel vrijheid.
corp-c

Samen de schouders eronder

Als je hebt gewerkt in de financiële sector, dan is het pyramidemodel je ongetwijfeld bekend. Wij hebben daar afscheid van genomen. Als wij ons inzetten voor een klant, dan doen wij dat samen. Niet alleen onze associates, maar zéker ook de partners en managers. Zo motiveren collega's elkaar continu om de beste kwaliteit te leveren.
corp-b

Gespecialiseerd in sectoren

Doen waar je goed in bent en je iedere dag een stap verder in ontwikkelen. Dat is niet alleen voor jezelf, maar ook voor je team en je klanten erg prettig. Daarom werken we met sectorspecialismes en sectorteams. Je mag binnen de sector aan de slag voor verschillende klanten. En als je eens een kijkje bij de buren wilt nemen, kun je uiteraard (al dan niet gedeeltelijk) wisselen van sector.
corp-a

Accountancy of financieel advies

Na jaren in de sector actief te zijn geweest, weten we dat er bij iedere professional een moment van twijfel komt. "Is dit wat ik wil blijven doen?". Wij vinden het zonde om afscheid te moeten nemen van talenten. Daarom heb je de optie om gedeeltelijk of volledig te switchen tussen accountancy en advies. Zo kun jij ervaren hoe het is om een ander type werk te doen, en kunnen onze klanten nog meer profiteren van onze sectorkennis.

125+

Betrokken collega’s

We werken in hechte teams.

5

Kantoren

Werk waar jij wilt. Digitaal of op locatie.

40%

Partner- en manager betrokkenheid

We doen het samen. Van associate tot partner.
Skitrip

Ontmoet ons team

Al onze Q'ers zijn betrokken. Benieuwd wie dit zijn? Ze stellen zich graag aan je voor!
Ontmoet het team