Q als werkgever

Jouw ontwikkeling

Werken in een inspirerende omgeving met alle ruimte om te groeien in je vak. Vertel jouw carrièrewensen en realiseer ze samen met de senior professionals van Qconcepts. Met aandacht en oprechte betrokkenheid. 

Vakinhoudelijk verder groeien

Kennis delen. Door intervisies, consultaties, vaktechnische overleggen en onze jaarlijkse summerschool. Voor en met professionals uit het werkveld en natuurlijk jouw directe collega’s. Blijf groeien in je vak door het vakgebied nog meer te verkennen. Als senior accountant of financieel adviseur is er altijd wel iets nieuws te leren.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Vakkennis is onmisbaar voor kwaliteit. Bij Q maken we het verschil door ook op persoonlijk vlak te blijven groeien. Denk aan workshops, masterclasses, e-learning en training on the job. Je krijgt een mentor en jobcoach tot je beschikking. Ook kan je naast audit en finance met interim-opdrachten aan de slag. Ontwikkeling op maat? Absoluut.

Doorgroeimogelijkheden

Kies de rol die bij je past. Is dat als accountant of als financieel adviseur? Of juist allebei! We denken met je mee. Ambieer je om partner te worden of een overstap te maken naar een andere sector? Dat maken we mogelijk. Lever jij kwaliteit? Dan creëren wij kansen. Zo helpen we je verder binnen de financiële branche.

 

Qconcepts-Jouw_volgende_stap-Leila-Blog2-1

Heb jij een passie voor het vak?

Dan heb jij misschien wel het Q-DNA! Bij ons werk je in autonome teams samen met ervaren professionals. Zo heb je garantie op fijn werken en een hoog kwaliteitsniveau.
Dit is hét Q-DNA