Qconcepts accountancy - Clara-2

Wie zijn wij?

Aangenaam, wij zijn Qconcepts. Opgericht in 2009 en uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 160 collega’s. Stuk voor stuk senior professionals die zelf bepalen welke opdracht ze oppakken. In accountancy of financieel advies en soms tegelijkertijd. Zo doen we het bij Q nét even anders. Het resultaat? 7 Kantoren, diverse sectorspecialisaties en ontelbare tevreden klanten.
Qconcepts accountancy - Clara-2

Typisch Qconcepts

Zet een streep door hiërarchie, hoge werkdruk en duizenden corporate regels. Bij Qconcepts krijg je alle ruimte om te doen waar je goed in bent. Werk als accountant of adviseur wanneer het jou uitkomt zonder daar iets voor in te leveren. Sterker nog, wij passen ons juist aan. Door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen. Zo kan jij helemaal opgaan in jouw case of klus. Pas dan maak je echt het verschil. Groei mee met Qconcepts.

Betrokken, autonoom en ondernemend

Dát is het Q-DNA. Deze 3 kernwoorden beschrijven onze manier van (samen)werken. Bij Qconcepts leveren we meer dan rapportages die van a tot z kloppen. We creëren kansen door je talenten te trainen. In de hoogte, diepte of breedte. Door met aandacht te kijken welke opdrachten het best bij je passen en je daar ook de ruimte voor te geven.

>160

betrokken collega's

Samen maken we het verschil.

35%

vrouwen in de teams

De beste resultaten leveren met onze gemixte teams.

34

gemiddelde leeftijd

Onze senior professionals staan midden in het leven en zijn talentvol.

12

jaar werkervaring (gemiddeld)

Bij Qconcepts werken we voor en met senior professionals.

40%

partner- en manager betrokkenheid

We doen het samen.

50%

professionals met een RA-titel

Onze mensen zijn goed in hun vak.

Marleen-300

Net zo dedicated als Q?
Laten we snel in contact komen.

marleen.van.dreumel@qconcepts.nl 06 - 206 51 958

Professionals van Qconcepts

Waar de Q staat voor quality of kwaliteit, maken onze collega’s Qconcepts extra bijzonder. Onze professionals die precies weten hoe accountancy en finance in elkaar zitten. We bundelen onze krachten en leggen de focus op persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Dedicated to you.
Femke-Bras

Bij Qconcepts wordt iedereen aangemoedigd mee te denken en een bijdrage te leveren.

Femke Bras

Assistant Manager bij Qconcepts

Ontmoet het team
_H1A9283-lowres

Onze werkwijze

Zorgen voor elkaar, onze klanten én de maatschappij. Hoe? Door te doen waar je goed in bent en daar alle ruimte voor te krijgen. Laat je inspireren met onze werkwijze.
Ja, ik wil weten hoe jullie werken