Onze sectoren

Kwaliteit lever je met een gezonde dosis vastberadenheid, veel kennis en natuurlijk focus. Dit laatste doen we door te specialiseren in sectoren binnen de financiële branche. Dus waar voel jij je het meest in thuis?

Controleren of adviseren

Wat past bij je: accountancy, adviestrajecten of allebei? Alle functies hebben een eigen sectorspecialisatie met een specifiek klantenportfolio. Kies wat het best bij je past. Wil je later overstappen? Dat kan.
Danique

MKB+ / Private companies

Met ondernemers slim ondernemen. Door mee te denken en stappen te zetten met verschillende bedrijven. Blijf leren als private company specialist binnen de financiële branche. Zo laat jij jouw vastberadenheid zien als senior accountant of adviseur.
Healthcare v3

Healthcare

Geweldig in het financiële vak met een sterke wens om te werken in de gezondheidsbranche. Van GGZ tot thuiszorgaanbieders. Zij hebben jouw hulp nodig. Verzorg als accountant de controles of geef financieel advies zodat zij ‘in control’ blijven.
Non-profit

Non-profit

Voeg iets toe aan verenigingen, stichtingen, of het onderwijs. Wat bedoelen we met ‘iets’? Kwaliteit, vernieuwing en slimme manieren om bij te dragen aan hun financiën. Een maatschappelijke rol die jij durft te dragen. Met succes.
Woningcorporaties

Woningcorporaties

Advies- en controlewerk combineren? De kleine woningcorporatiessector is daar de beste plek voor. Zit om tafel met directeuren en voer vervolgens verschillende controles uit. Kortom, je bent betrokken bij de totale bedrijfsvoering. Verantwoordelijkheid die bij je past.
investment

Banking & investments

Adviseren over IT-veranderingen. Onze bancaire klanten rekenen op je bij deze verandertrajecten. En jouw adviezen zijn goud waard. Waar jij jouw IT-kennis toepast investeer je direct in je eigen groei.
Internationaal

Internationaal

De kwaliteit die jij levert is grensverleggend. Letterlijk, want onze klanten rekenen op je. Zowel voor klanten in het buitenland als klanten met buitenlandse vestigingen. Dat doe je als Q’er allemaal vanuit onze vestigingen in Nederland óf Málaga. Durf je het aan?
Clemens van der Werf

Sparren met onze collega Clemens?

Neem contact op 06 - 13 84 10 10