Ontwikkeling

Qconcepts opent kantoor in Malaga

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  dinsdag 25 oktober 2022

Werken voor internationale klanten kan al langere tijd bij Qconcepts. In 2023 komt daar een mogelijkheid bij: internationaal werken. Qconcepts opent volgend jaar een kantoor in Malaga, en zoekt ondernemende accountants die willen helpen om dit kantoor op te starten.

Luisteren naar medewerkers

Cor Pijnenburg, mede-oprichter en partner Qconcepts, vertelt: “In de afgelopen jaren is gebleken dat veel werk prima op afstand uit te voeren is. Ook nu het niet meer verplicht is, werken veel collega’s niet meer iedere dag op kantoor. We merkten dat meerdere collega’s de wens hadden om het thuiswerken op een andere manier invulling te gaan geven. Om hen daarin te faciliteren, openen we een kantoor in Malaga. Daar kunnen Q’ers op workation. En daarmee tillen we flexibel werken naar een volgend niveau.”

Auditors gezocht

Om een nieuw kantoor te openen, zijn kartrekkers nodig. Pijnenburg: “Dit project is geïnitieerd door onze mensen, waardoor het draagvlak goed is. Meerdere collega’s hebben zich bezig gehouden met het onderzoekswerk en andere collega’s hebben zich aangemeld om tijdens de opstart langere tijd op kantoor in Malaga te gaan werken. We zoeken daarnaast nog drie auditors die met onze mensen gaan samenwerken. Ondernemende accountants met wat jaren ervaring in het vak, die wel houden van een uitdaging.”

Start in 2023

Kantoor Malaga opent begin 2023. Pijnenburg: “De auditors die gaan starten in Malaga, worden allereerst in Nederland meegenomen in onze manier van werken. Ook zetten we in die periode in op de kennismaking met Nederlandse collega’s. Het team in Malaga gaat namelijk in eerste instantie met hen samenwerken aan Nederlandse opdrachten. Dan is het enorm belangrijk als er onderling begrip is. Dat begrip groeit gedurende de samenwerking doordat er steeds nieuwe Q’ers op workation zullen komen.”

Meer weten?

De auditors die aan de slag gaan in Malaga krijgen Nederlands salaris, zodat ze in Malaga prettig rond kunnen komen. Ook krijgen ze, net als onze Q’ers in Nederland, volop ruimte voor ontwikkeling en bijscholing.

Ben jij een auditor die graag helpt bij het opstarten van kantoor Malaga? Ben jij klaar voor deze unieke kans? Kijk dan voor meer informatie op www.qconcepts.nl/kantoor-malaga of neem contact op met Clemens van der Werf via clemens.van.der.werf@qconcepts.nl of +31 6 13841010.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie