Groei

Qconcepts: 11 keer op rij FD gazelle én nr. 1 in Zuid-Nederland

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 23 november 2023

Voor de elfde keer op rij is Qconcepts FD Gazelle. Daarnaast zijn we in 2023 de snelstgroeiende organisatie van Zuid-Nederland én behoren we tot het selecte gezelschap van vijftien 'robuuste groeibedrijven'.

Cor Pijnenburg, mede-oprichter en partner Qconcepts: "Wat een gaaf resultaat! We wisten al langere tijd dat we ook dit jaar weer FD Gazelle zijn gekroond en dat we daarmee voor het elfde jaar op rij een snelgroeiende organisatie zijn. Het maakt ons trots dat we hiermee een prestatie neerzetten die slechts veertien andere organisaties in Nederland met ons delen. Het nieuws dat we dit jaar zelfs nummer 1 in Zuid-Nederland zijn, is een fantastische kers op de taart. Wat zijn we trots op alle Q'ers die het resultaat hebben bereikt en op alle klanten die ons hun vertrouwen geven."

Winst FD Gazelle 2023

Groei als motor

Pijnenburg: "We vinden het belangrijk dat onze professionals hun ambities kunnen realiseren en dat wij als organisatie autonoom blijven. Daarom zetten we sinds onze oprichting sterk in op groei: het zorgt ervoor dat we kunnen investeren in innovatie, opleidingen en kwaliteit. Ook de komende jaren hebben we stevige groeiambities: we zijn ervan overtuigd dat we door het werken met ervaren professionals, het luisteren naar onze mensen, onze geleverde kwaliteit en onze focus op audit een waardevolle werkgever zijn voor vele financials."

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks georganiseerd door het Financieele Dagblad om ondernemerschap te belonen en in de spotlights te zetten. De FD Gazellen 2023 zijn dit jaar alle Nederlandse bedrijven die tussen 2020 en 2022 met ten minste 20% in omzet zijn gegroeid, geen krimp boekten in 2022 en bovendien winstgevend dat laatste jaar afsloten.

Sinds 2013 heeft Qconcepts onafgebroken deze award gewonnen.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie