Q'er in de spotlight

Het eerste 1/2 jaar van Dominique

2 min lezen

Redactie

Redactie  -  dinsdag 31 oktober 2023

Dominique startte in mei 2023 als Senior Associate bij Qconcepts Den Bosch. Ze blikt terug op haar eerste 1/2 jaar bij Qconcepts. 

Nieuwe baan, nieuwe avonturen! Het is voor mij een spannende stap geweest om van baan te wisselen. Ik had al hele fijne collega’s en dan vraag je jezelf toch af: Hoe zouden mijn nieuwe collega's bij Qconcepts zijn? Gelukkig werd ik al snel gerustgesteld, want vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik met open armen warm verwelkomd door mijn nieuwe team. Ik voelde me direct betrokken bij hun werk en ontdekte al snel dat Qconcepts een cultuur van openheid en eerlijke communicatie koestert, iets wat ik enorm waardeer.

Meteen nuttig gevoel

Mijn start bij Qconcepts was heel goed georganiseerd. We begonnen met twee intensieve trainingsdagen: een inspirerende introductiedag gevolgd door een diepgaande kennismaking met de auditwerkwijzen van Q. Omdat we dit in een hele besloten groep werd aangeboden, kregen we de kans om veel specifieke kennis op te doen, waardoor we met volle vaart aan de slag konden.

Na de inspirerende trainingen dook ik direct in boeiende opdrachten. Gelukkig was mijn planning voor de eerste weken al goed uitgestippeld, waardoor ik me meteen nuttig voelde en niet verdwaald raakte in de wirwar van nieuwe informatie.

Rust in uitvoering

Het senior professional model dat Qconcepts hanteert, blijkt perfect bij mij te passen. We werken samen in een team met ervaren collega's, waardoor we hoge kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Bovendien geeft dit onszelf ook de nodige rust in de uitvoering van de werkzaamheden. Na twee/drie weken merkte ik dat ik vol energie naar huis ging, tsja dan moet je nog maar iets verzinnen dat je ’s avonds gaat doen.

Ik ben heel blij met de Insights Discovery assessment en workshops, die je bij Qconcepts al in de eerste week wordt aangeboden. Het heeft me geholpen om meteen aan de slag te gaan en mijn sterke punten optimaal in te zetten. Met zo'n veelbelovende start kijk ik uit naar het opbouwen van een geweldig team en het uitvoeren van uitdagende projecten, samen met onze gewaardeerde klanten! 

Tijd voor verbouwing van ons huis

Bovendien wordt er binnen het bedrijf veel waarde gehecht aan een gezonde balans tussen werk en privé. Er is ruimte voor flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Dit biedt ruimte om tijd efficiënt in te delen en voldoende tijd te besteden aan de verbouwing van onze nieuwe woning.
 
Q en ik blijken een goede match te zijn; mijn enthousiasme voor het werk groeit met de dag. Zo’n goede match zelfs dat de lekkere snack, waar ik ‘s middags vaak trek in heb, voor me klaar staat. Mijn favoriete Q snack tot nu toe is de maiswafel maar een koffiekoekje op zijn tijd gaat er ook goed in.
 
Kortom, mijn overstap naar Qconcepts is een hele goede beslissing geweest, ik had het niet zo spannend hoeven te vinden! Ik ben dankbaar voor de kansen die ik hier krijg en kijk uit nog meer nieuwe avonturen in de toekomst. Wij zijn nog op zoek naar nieuwe collega's! Als jij nu ook graag je lievelingssnack voor je klaar hebt staan op het werk, aarzel dan niet om contact met me op te nemen 😉

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie