Q'er in de spotlight

Martijn: "De ideale werkgever heeft oog voor mijn wensen."

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  maandag 10 juli 2023

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bewegen wij mee met wat onze Q'ers belangrijk vinden. Lees hier wat Martijn zocht in een baan én vond bij Q.

Martijn is manager bij Qconcepts Den Bosch: "Q heeft oog voor mijn wensen en weet me te vinden als er interessante opdrachten voorbijkomen, zo blijft mijn werk leuk en uitdagend"

Wat is de belangrijkste reden geweest om een nieuwe baan te zoeken?

"Ik werkte al een kleine tien jaar binnen de audit en het toenmalige kantoor werd steeds groter. Voor mij is het belangrijk om in een behapbaar team te werken en daarom startte ik de zoektocht naar een nieuwe baan. Hoewel ik interesse had om ervaring op te doen bij een Big4-kantoor, wilde ik niet aangesloten zijn bij een groot kantoor. Via Q kon ik toen nog worden gedetacheerd en had ik het beste van beide werelden."

Wat zoek je in een baan?

"Verschillende dingen. Afwisseling, complexe vraagstukken, kunnen samenwerken in een kleiner team, zelf inhoudelijk aan de slag gaan, andere teams en ook klanten uit de brand kunnen helpen.

Samengevat: ik zoek een baan waarin de opdrachten die ik doe, op dat moment bij mij en mijn interesses passen. Tijdens je carrière verander je en verandert ook het type opdrachten waar je energie van krijgt. Zolang een werkgever oog heeft voor mijn wensen, en me weet te vinden als er interessante opdrachten voorbijkomen, blijft mijn werk leuk en uitdagend.
"

Wat vind je binnen Q dat hierbij past?

"Het is mooi om te zien dat Q, ondanks de groei en ontwikkeling in de afgelopen jaren, in de kern gelijk blijft. De organisatie is plat, ik werk samen in kleine teams met senior professionals en Q'ers staan centraal in de besluitvorming. Men weet op welke opdrachten ik in mijn kracht sta en daarbij kan ik zelf blijven sturen op mijn interesses.

Voor Martijn is Q de werkgever die oog heeft voor zijn wensen

"Het positieve gevoel bij Q is nu nog net zo sterk als toen ik negen jaar geleden startte. Mijn leven én carrière stonden in de tussentijd niet stil. Maar door de flexibiliteit en de luisterende houding van Q past het werk nog steeds bij me."

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie