Q'er in de spotlight

Jessie: "Ik was direct onderdeel van het team en mag helpen bouwen."

2 min lezen

Redactie

Redactie  -  dinsdag 18 juli 2023

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bewegen wij mee met wat onze Q'ers belangrijk vinden. Lees hier wat Jessie zocht in een baan én vond bij Q. 

Jessie maakt in september 2023 de overstap van ZZP'er voor Qconcepts, naar vaste medewerker. Ze wordt manager in team Arnhem: "Als ZZP'er werd ik opgenomen in het team en heb ik me nooit een outsider gevoeld. Door de klik met het team, de organisatie en de opdrachten maak ik de overstap naar een vast dienstverband. Ik kijk ernaar uit!"

Waarom heb je gekozen voor Q?

"Ik kende Micha (red: partner Qconcepts, teamcaptain Arnhem) al vanuit mijn tijd bij eerdere werkgevers. Hij vroeg me al eens om in dienst te komen, maar daar was het moment toen niet goed voor. Later kreeg ik het verzoek om als interimmer te starten bij Q. Niet dat ik daar actief naar op zoek was, maar die rol paste wel exact bij die fase van mijn leven en alles wat ik privé nog wilde ondernemen.

Vanaf oktober 2021 heb ik extra handjes geleverd in het team en dat beviel me goed! Zo goed, dat ik na mijn eerste opdracht opnieuw heb gekozen voor Q. Het gaf mij veel vertrouwen dat ik, ook als ZZP'er, kon aangeven welke werkzaamheden goed bij mij pasten. Ik hoefde dus niet alleen de minder leuke opdrachten te doen."

Wat vind je belangrijk in een baan?

"Er moet leven zitten in mijn werkweek. Daarmee bedoel ik: afwisseling in mensen, opdrachten en omgeving. Dat is wat ik vind bij Q. Het team is transparant, eerlijk en iedereen zegt wat ze vinden en nodig hebben. Ik mag samenwerken met jonge mensen, er is veel diversiteit, en de wisseling in klanten is groot. Ook is er veel ruimte om intern bij te dragen op niet-audit werkzaamheden, zoals recruitment en commercie. Ik geef sturing aan mijn eigen werk en dat zorgt ervoor dat mijn werk leuk blijft."

Hoe ziet jouw toekomst bij Q eruit?

"In de opdrachten die ik heb uitgevoerd, ben ik dichtbij de organisatie komen te staan. Ik kan niet wachten om intern ook meer te kunnen betekenen, zoals bouwen aan de groei van ons team en de portefeuille. Het team in Arnhem heeft een focus op Healthcare, Woningcorporaties en MKB. Ik maak een combinatie van Healthcare en MKB. Met name de verdere uitbreiding van de MKB-tak binnen ons team zie ik als een mooie uitdaging. Daarnaast zou ik het leuk vinden om op termijn de rol van tekeningsbevoegd manager te worden op opdrachten.

Maar eerst: starten met mijn dienstverband en lekker blijven werken in deze nieuwe samenwerkingsvorm, terwijl ik voldoende tijd blijf houden voor mijn zoontje en het maken van reizen. Ik heb er zin in!"

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie