Aanspreekpunten CAMers
Ervaring brengt je verder

Hoe voer je een sollicitatiegesprek

via Teams

22 oktober 2024 om 19:00 uur

Aanspreekpunten CAMers

Hoe selecteer ik de juiste kandidaat
Wij willen mensen die van het vak houden, kwaliteit kunnen leveren, een cultuurmatch hebben en ook nog eens een leuke en betrokken collega zijn. Net zoals kandidaten willen weten hoe het nou écht zit bij een bedrijf, geldt dat voor jou als interviewer omgekeerd ook. Hoe zorg je ervoor dat jij de juiste kandidaat selecteert en dat je door een CV heen kan kijken? Nou, dat kan. Met deze workshop willen wij jou helpen om de juiste vragen stellen en de valkuilen te omzeilen.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop staan we eerst stil bij het HR-proces. Wie heeft welke rol en door welk proces gaat een kandidaat. Daarna krijg je meerdere handvatten voor het voeren van een effectief sollicitatiegesprek. Hoe bereid je het gesprek voor, welke interviewtechnieken zijn er, hoe is de rolverdeling tussen de interviewers, hoeveel ben je zelf aan het woord, hoeveel is de kandidaat aan het woord, wat zijn goede vragen en welke valkuilen zijn er.

Voor wie?
Deze workshop is voor alle professionals in audit, finance & BI, data & analytics en business consultancy die meer willen weten over een goed sollicitatiegesprek.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 22 oktober 2024 van 19 tot 20.30 uur. De workshop vindt plaats via MS Teams. Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is binnen Qconcepts de specialist rondom sollicitatiegesprekken.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken accountants en adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR & Recruitment. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Deze sessie kan ook prima gebruikt worden om je PE-portfolio te vullen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet